Comet Halden

 • Comet-tap etter straffer

  Ishockeyklubben Comet tape i dag mot Tønsberg. Etter tre spilte perioder sto stillingen 3–3 i Halden ishall. Ingen av lagene scoret i sudden death og Comet tapte etter straffeslagkonkurranse. Halden-laget kjemper i ishockeyens 1. divisjon.

 • Comet frir til næringslivet

  Ishockeyklubben Comet frir til næringslivet i Halden for å skaffe jobber til eventuelle nye spillere, skriver Halden Arbeiderblad. Klubben spilte kvalifisering om opprykk til eliteserien, men skal spille i første divisjon også neste sesong. Comet er i kontakt med flere aktuelle nye spillere.

 • Comet vant etter straffer

  Comet Halden vant kampen mot Nidaros etter straffeslagkonkurranse. Mats Weberg scoret den avgjørende straffen og sørger for to viktige poeng til haldenserne. Comet ligger nederst på tabellen i kvalifiseringsserien, men har fortsatt mulighet til opprykk. Nidaros, Manglerud, Kongsvinger og Comet kjemper om to eliteserieplasser.

 • Målløs ekstra periode

  Den fjerde perioden på fem minutter endte målløs i Trondheim. Comet Halden kjemper om viktige poeng mot Nidaros for å kunne sikre seg kvalifisering til eliteserien i ishockey. Det er klart for straffer i Trondheim.

 • Uavgjort i Trondheim

  Etter tre spilte perioder i kvalifiseringskampen mellom Comet og Nidaros er stillingen 2–2. Adrian Aslaksen scoret for Comet i den tredje perioden. Lagene skal spille en fjerde periode tre mot tre.