NRK Meny
Normal

Comet fikk fornyet lisens

Ishockeyklubben Comet fikk fornyet lisens til eliteseriespill kommende sesong. Usikkerheten etter millionunderskudd forrige sesong er fjernet.

Comet-supportere

IK Comet og supportere kan glede seg over eliteseriespill også for 2008/2009-sesongen. Forrige sesong spilte klubben seg til en tredjeplass, og sin beste prestasjon, men økonomien sprakk.

Foto: Espen Evensen / NRK

- Klubblisensen i eliteserien er i orden. Den ble klar i dag, bekrefter markedssjef Jan Erik Helgesen overfor Halden Dagblad fredag kveld.

- Dette har vi ventet på. Hadde vi ikke fått den, så hadde vi jo ikke fått spille i eliteserien. Så dette er en gladmelding nå før helgen, fortsetter han.

Tre millioner i minus

Det har en tid vært knyttet usikkerhet til om Comet ville få fornyet lisensen for eliteseriespill 2008/2009-sesongen etter Halden-klubbens store økonomiske vanskeligheter.

Fjoråret endte med et underskudd på mer enn tre millioner kroner.

Klubben har vært åpne om sine vanskeligheter, og viktige sponsorer har trådt støttende til.

Ishockeyforbundet har nå innvilget lisens for eliteseriespill sesongen 2008/09.

- Det har vært litt tvil på grunn av den økonomiske situasjonen, men nå er alt i boks. Nå er fokus rettet mot sesongstart, sier Jan Erik Helgesen, markedssjef i Comet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Beslagla 500 kartonger

    Tollerne på Ørje stanset i natt en bil og beslagla 100.000 sigaretter. Politiet har pågrepet en estlender som er på vei til arrest og avhør.

  • Ber russen følge reglene

    Politiet skriver på Twitter at de har mottatt vanvittig mange klager mot russ på grunn av støy og særdeles høy musikk. De har ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alle meldingene, og anmoder russen på sterkeste om å vise hensyn og forholde seg til gjeldende regler.

    Russen samlet seg for å danse mellom russebiler og busser.
    Foto: Frans Graham Guttormsen / NRK