NRK Meny
Normal

Comet fikk fornyet lisens

Ishockeyklubben Comet fikk fornyet lisens til eliteseriespill kommende sesong. Usikkerheten etter millionunderskudd forrige sesong er fjernet.

Comet-supportere

IK Comet og supportere kan glede seg over eliteseriespill også for 2008/2009-sesongen. Forrige sesong spilte klubben seg til en tredjeplass, og sin beste prestasjon, men økonomien sprakk.

Foto: Espen Evensen / NRK

- Klubblisensen i eliteserien er i orden. Den ble klar i dag, bekrefter markedssjef Jan Erik Helgesen overfor Halden Dagblad fredag kveld.

- Dette har vi ventet på. Hadde vi ikke fått den, så hadde vi jo ikke fått spille i eliteserien. Så dette er en gladmelding nå før helgen, fortsetter han.

Tre millioner i minus

Det har en tid vært knyttet usikkerhet til om Comet ville få fornyet lisensen for eliteseriespill 2008/2009-sesongen etter Halden-klubbens store økonomiske vanskeligheter.

Fjoråret endte med et underskudd på mer enn tre millioner kroner.

Klubben har vært åpne om sine vanskeligheter, og viktige sponsorer har trådt støttende til.

Ishockeyforbundet har nå innvilget lisens for eliteseriespill sesongen 2008/09.

- Det har vært litt tvil på grunn av den økonomiske situasjonen, men nå er alt i boks. Nå er fokus rettet mot sesongstart, sier Jan Erik Helgesen, markedssjef i Comet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sparta tapte i spillerforlengelsen

    Tomas Olsen scoret for Vålerenga halvannet minutt ut i spillerforlengelsen i eliteseriekampen mot Sparta. Dermed vant Oslo-laget 4-3.

  • Sparta utliknet like før slutt

    Tommy Kristiansen har utliknet til 3-3 i eliteseriekampen i ishockey mot Vålerenga. Tredje periode er straks over, og mye tyder dermed på at det går mot spilleforlengelse.