NRK Meny
Normal

Comet-avgjørelse først i neste uke

Comet måtte skaffe seks millioner kroner for å redde lisensen. Finansieringen ordnet seg tirsdag ettermiddag, men avgjørelsen fra forbundet kommer ikke før i neste uke.

Comet-supportere

Supporterne må vete enda litt til før avgjørelsen tas. (Arkivfoto)

Foto: Halden Dagblad

- Saken er sendt videre til appellutvalget vårt. Det er der avgjørelsen blir tatt, sier generalsekretær Jon Haukeland i Norges Ishockeyforbund til NTB.

Les også: Comet skaffet pengene

Må vente enda litt til

Markedssjef i Comet, Lars Erik Edvartsen, leverte anken på lisensavslaget tirsdag ettermdidag.

- Vi har oppfylt de punktene Norges Ishockeyforbund oppga som årsaker på lisensavslaget og regner med å få ny elitelisens, sa Edvartsen.

Lund Pettersen sier at det er en kombinasjon av gjeldsettergivelse, kontanttilførsel og lån som har ordnet situasjonen for Comet.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått saken og jobber med den, men jeg regner ikke med at vi kommer til å klare og lage et utkast til en avgjørelse før mandag eller tirsdag i neste uke.

- Det betyr at en avgjørelse kan komme onsdag. I alle fall kan jeg love at saken skal være ferdigbehandlet hos oss innen fredag i neste uke, sier Patrick Maloney, lederen i appellutvalget til NTB.

Det betyr at Comet-ledelsen må vente i spenning i alle fell en uke til før de får visshet om hva som vil skje neste sesong.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Sparta vant, Stjernen tapte

  Resultat fra kveldens hockeyrunde:

  Vålerenga – Sparta 1–5

  Storhamar – Stjernen 5–2

  Sparta ligger nå på 4. plass på tabellen, mens Stjernen ligger på 8.

 • Sparta i tet, Stjernen ligger under

  Stillingen etter to perioder av kveldens kamper i ishockeyserien:

  Vålerenga – Sparta Sarpsborg 1–2

  Storhamar – Stjernen 3–1