Comet-avgjørelse først i neste uke

Comet måtte skaffe seks millioner kroner for å redde lisensen. Finansieringen ordnet seg tirsdag ettermiddag, men avgjørelsen fra forbundet kommer ikke før i neste uke.

Comet-supportere

Supporterne må vete enda litt til før avgjørelsen tas. (Arkivfoto)

Foto: Halden Dagblad

Kilde: NTB

- Saken er sendt videre til appellutvalget vårt. Det er der avgjørelsen blir tatt, sier generalsekretær Jon Haukeland i Norges Ishockeyforbund til NTB.

Les også: Comet skaffet pengene

Må vente enda litt til

Markedssjef i Comet, Lars Erik Edvartsen, leverte anken på lisensavslaget tirsdag ettermdidag.

- Vi har oppfylt de punktene Norges Ishockeyforbund oppga som årsaker på lisensavslaget og regner med å få ny elitelisens, sa Edvartsen.

Lund Pettersen sier at det er en kombinasjon av gjeldsettergivelse, kontanttilførsel og lån som har ordnet situasjonen for Comet.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått saken og jobber med den, men jeg regner ikke med at vi kommer til å klare og lage et utkast til en avgjørelse før mandag eller tirsdag i neste uke.

- Det betyr at en avgjørelse kan komme onsdag. I alle fall kan jeg love at saken skal være ferdigbehandlet hos oss innen fredag i neste uke, sier Patrick Maloney, lederen i appellutvalget til NTB.

Det betyr at Comet-ledelsen må vente i spenning i alle fell en uke til før de får visshet om hva som vil skje neste sesong.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: