NRK Meny
Normal

Christiansen takket nei til Alta

– Det var spennende og interessant opplegg de presenterte, men det er andre klubber som har meldt sin interesse, sier Kvik Halden-trener Ørjan Christiansen.

Ørjan Christiansen

Ørjan Christiansen gir seg i Kvik. Samtidig har han takket nei til å overta som Alta-trener.

Foto: Odd Skjerdal/NRK

Vestlendingen som har trent Kvik/Halden opp fra 3. til 2. divisjon måtte gi Alta-ledelsen et svar i dag, dermed takket han nei til å overta 1.-divisjonslaget, skriver Halden Arbeiderblad.

– Det var en helhetsvurdering som førte til at jeg droppet Alta. Det var et spennende og interessant sportslig opplegg de presenterte og på mange måter føltes det som et riktig og naturlig sted å ta over som trener.

– Men jeg har andre klubber som jeg er i dialog med og som er av den attraktive sorten. Når Alta krevde svar i dag, så måtte jeg si nei, sier han til NRK.no.

LES OGSÅ:

Gir seg i Kvik uansett

Det er flere klubber i andredivisjon og et par i førstedivisjon som har tatt kontakt med Kvik-treneren.

Han har i dag også gitt ledelsen i Kvik Halden beskjed om at han gir seg i klubben etter årets sesong. Fem år er lenge og nå er han virkelig sulten på nye utfordringer.

– Jeg kommer til å flytte på meg når det gjelder arbeidsgiver på fotballfronten, men om jeg flytter geografisk er ikke sikkert. Jeg trives veldig godt i Halden med familien. Jeg har vært i Kvik i fem år og det har vært en fantastisk periode. Vi har opplevd mye og fått til mye. Nå føler jeg meg klar for å få noen nye utfordringer.

Christiansen er nå i konkrete forhandlinger med to andre klubber. Hvilke lag det er snakk om ønsker han ikke si, annet enn hvilket nivå de ligger på.

– En av klubbene er på samme nivå som Kvik Halden og er en satsende 2.-divisjonsklubb. I tillegg er det førstedivisjonsklubber i bildet, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.