NRK Meny
Normal

Carew til Enerlys fotballskole

Fotballstjernen kommer til Hankø siste helga i juni.

Dagfinn Enerly

Dagfinn Enerly gjentar suksessen fra i fjor sommer og arrangerer en ny forballcamp siste helga i juni 2009.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Aston Villa-og landslagsspissen John Carew er klar for Dagfinn Enerlys fotballcamp på Hankø fra 28. juni til 1. juli, skriver Fredrikstad fotballklubb på sine hjemmesider .

- Utrolig morsomt

Carew vil nok lære bort ett og annet på denne samlingen for fotballinteressert ungdom.

-Jeg gleder meg allerede. At John Carew sa ja, er utrolig morsomt. Han blir sannsynligvis på Hankø i to hele dager. Vi jobber også med andre, store fotballnavn, og i tillegg skal vi ha på plass et apparat av andre dyktige fotballinstruktører, sier Dagfinn Enerly til fredrikstadfk.no.

Dagfinn Enerly og kona Mona

Dagfinn Enerly og kona Mona inviterer 70 barn og unge til fotballcamp på Hankø. Årets trekkplaster er selveste John Carew, men Enerly utelukker ikke at det kan stå andre kjente fotballnavn når gjestelista er klar.

Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX

I fjor fikk Dagfinn sin store drøm oppfylt og arrangerte sin egen fotballcamp for første gang.

Tilbakemeldingene var entydige, og derfor har familien Enerly og medhjelperne begynt å planlegge en ny camp til sommeren.

Blir inspirert av fotballglad ungdom

- Forberedelsene er godt i gang. Det er mye å ordne med i forkant av en slik camp, men det er så utrolig deilig når alt fungerer, og når jeg ser at de unge koser seg, sier Enerly.

John Carew

John Carew spiller til daglig i Aston Villa i England i tillegg til å være spiss på landslaget. Til sommeren skal han lære bort noen triks til ivrige fotballungdommer fra Østfold.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Opptil 70 barn og unge i alderen 10 til 15 år kan forvente seg en helg med læring, fotballglede og mye moro, og det er først og fremst gleden i ansiktene til detakerne som gjør det er verdt alt slitet, ifølge Enerly.

- Iveren etter å lære er stor hos de som melder seg på, og det er inspirerende å være sammen med glade, unge mennesker. Det er litt slitsomt å arrangere en slik fotballcamp, men det gir meg så mye tilbake, fastslår Dagfinn Enerly.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: