NRK Meny
Normal

Campingvogn brant i Rakkestad

Det var på hengende håret at ikke en bolig tok fyr da en campingvogn brant i Rakkestad fredag formiddag.

Brann i campingvogn i Rakkestad

Her ser vi campingvognen som brant i Rakkestad fredag formiddag.

Foto: Carl-Erik Larsson

– Vinduene på huset ved siden av campingvogna begynte å sprekke, så hadde vi kommet senere kunne dette gått verre, sier varabrannsjef Terje Romfog i Rakkestad.

Varmeskader

Politiet fikk melding fra brannvesnet klokken 09.07 om brannen på Tjernes i Østre Rakkestad.

Eieren av campingvognen var hjemme, og dermed ble brannvesenet raskt gjort oppmerksom på brannen.

– Vi fikk raskt melding og det gikk ganske raskt og veldig greit å få slukket brannen da vi kom frem. Men det ble varmeskader både på huset, og en bil som sto like ved, sier varabrannsjefen til NRK.no.

– Var tilkoblet strøm

Ingen personer kom til skade under brannen. Politiet tør foreløpig ikke slå fast noen brannårsak, men sier at campingvogna var tilkoblet strøm.

– Vi vet at den har vært tilkoblet strøm, og det kan jo være nærliggende å tro at det kan ha hatt noe med saken å gjøre her. Men vi skal etterforske og jeg vil ikke spekulere noe i hva årsaken kan ha vært, sier lensmann Svein Midtskog i Rakkestad.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Militærøvelse i Fredrikstad

    Flere militærhelikoptre er i lufta over Fredrikstad i kveld som følge av en øvelse som pågår fram til fredag. Det er Luftforsvaret som står bak.

  • Fredrikstad BK tapte stort

    Fredrikstad Ballklubb tapte stort i den første kvartfinalekampen mot Larvik. Vestfoldingene vant 37-20, og sikret seg dermed et godt utgangspunkt før den andre kvartfinalekampen i Larvik søndag.