NRK Meny

Camping-splid i Sarpsborg

Forbrukerrådet er spent på utfallet i en camping-splid på Borregaardsarbeidernes feriehjem. Det skriver Sarpsborg arbeiderblad. Et ektepar fra Mysen har fått leieavtalen oppsagt etter en konflikt med ledelsen om hvorvidt en en nabos platting er bygget for nær ekteparets campingvogn. Ved campingplasser er det ikke krav om skriftlige avtaler og Forbrukerrådet mener dette er problematisk. En muntlig avtale er bindende, men misforståelser forekommer.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Dette er helt vanvittig!

    En kvinne bosatt i Askim ble fredag kveld millionær i Norsk Tipping-spillet "Nabolaget". -Dette er helt vanvittig! sa kvinnen da hun fikk telefon fra Hamar. Og siden spillet heter "Nabolaget", vant fem av kvinnens naboer 100.000 kroner hver. Med sine 32 Nabolaget-millionærer ligger Østfold nå på fylkestoppen i spillet som ble etablert for tre år siden. Syv av disse, inkludert fredagens millionær, er fra Askim.

  • Norsk kvinne omkom

    En 58 år gammel norsk kvinne døde i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 i Årjäng fredag ettermiddag. Det melder den svenske avisen NWT.se. Kvinnen satt i personbilen sammen med en 62 år gammel mann. Mannen ble alvorlig skadet men tilstanden hans skal være stabil. Det er fortsatt uklart hva som var årsaken til ulykken.