NRK Meny
Normal

Bullen skal bære det norske flagget

Bryteren Grace Bullen fra Fredrikstad skal være flaggbærer under åpningsseremonien av ungdoms-OL.

Grace Bullen

Det 17 år gamle brytertalentet Grace Bullen representerer Norge unger ungdoms-OL i Kina.

Foto: Geir Daniel Larsen / Olympiatoppen/NHF

17-åringen fra Fredrikstad er med i troppen når ungdoms-OL arrangeres i Nanjing i Kina.

Nå er det klart at bryteren skal bære det norske flagget under åpningsseremonien lørdag 16. august.

– Jeg føler at jeg blir vist tillit ved å bli valgt til dette oppdraget, og det er et ansvar jeg er veldig glad for å ta. Jeg er stolt av å bære det norske flagget på brystet når jeg konkurrerer, og nå får jeg også holde det høyt med begge hendene under åpningsseremonien, sier Bullen.

Beinhard trening har sikret 17-åringen fra BK Atlas både EM- og VM-gull i år.

– Grace ble valgt som flaggbærer på grunn av sine gode holdninger i forhold til trening og utvikling. Hun er en utøver med store ambisjoner, og representerer det norske laget på en god måte, sier troppens leder, Hanne Staff i en pressemelding.

Beinhard trening har sikra henne både EM- og VM-gull i år. Nå er OL-gull i bryting håpet for Grace Bullen. 17-åringen fra Fredrikstad er med i troppen når ungdoms-OL arrangeres i Kina.

Beinhard trening har sikra henne både EM- og VM-gull i år. Nå er OL-gull i bryting håpet for Grace Bullen. 17-åringen fra Fredrikstad er med i troppen når ungdoms-OL arrangeres i Kina. Foto/redigering: Kathrine Brønn.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trafikkulykke i Askim

    Tre biler er involvert i en trafikkulykke iVammaveien ved Indre Østfold Renovasjon. Nødetatene er på vei, melder politiet på Twitter.

  • Oppsagt via sms

    13 ansatte i Medietilsynet i Fredrikstad mister jobben, sju fikk i dag sms om at de de ikke har fått plass i den nye organisasjonen, skriver Fredriksstad Blad. Der fikk de også beskjed om å møte til samtale om sluttavtale,