NRK Meny
Normal

Bullen skal bære det norske flagget

Bryteren Grace Bullen fra Fredrikstad skal være flaggbærer under åpningsseremonien av ungdoms-OL.

Grace Bullen

Det 17 år gamle brytertalentet Grace Bullen representerer Norge unger ungdoms-OL i Kina.

Foto: Geir Daniel Larsen / Olympiatoppen/NHF

17-åringen fra Fredrikstad er med i troppen når ungdoms-OL arrangeres i Nanjing i Kina.

Nå er det klart at bryteren skal bære det norske flagget under åpningsseremonien lørdag 16. august.

– Jeg føler at jeg blir vist tillit ved å bli valgt til dette oppdraget, og det er et ansvar jeg er veldig glad for å ta. Jeg er stolt av å bære det norske flagget på brystet når jeg konkurrerer, og nå får jeg også holde det høyt med begge hendene under åpningsseremonien, sier Bullen.

Beinhard trening har sikret 17-åringen fra BK Atlas både EM- og VM-gull i år.

– Grace ble valgt som flaggbærer på grunn av sine gode holdninger i forhold til trening og utvikling. Hun er en utøver med store ambisjoner, og representerer det norske laget på en god måte, sier troppens leder, Hanne Staff i en pressemelding.

Beinhard trening har sikra henne både EM- og VM-gull i år. Nå er OL-gull i bryting håpet for Grace Bullen. 17-åringen fra Fredrikstad er med i troppen når ungdoms-OL arrangeres i Kina.

Beinhard trening har sikra henne både EM- og VM-gull i år. Nå er OL-gull i bryting håpet for Grace Bullen. 17-åringen fra Fredrikstad er med i troppen når ungdoms-OL arrangeres i Kina. Foto/redigering: Kathrine Brønn.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil støtte litteraturhus

    Litteraturhuset i Fredrikstad bør få en støtte på 300 000 kroner til driften neste år. Det mener et flertall i kultur- og næringskomiteen i fylkeskommunen. Fylkesutvalget skal avgjøre saken i dag.

  • Fortsetter gjerne på toppnivå

    Ole Heieren Hansen vil fortsette med fotball på toppnivå, selv om han ikke har fått ny kontrakt med Sarpsborg 08. Det sier han selv til NRK. Heieren Hansen har spilt i Sarpsborg 08 siden klubben ble stiftet i 2008, men etter denne sesongen er det slutt.