NRK Meny
Normal

Brynildsen tok NM-bronse

Eyvind Brynildsen ble nummer tre i den siste NM-runden i Rally og kjørte da også inn til bronseplass totalt.

Aurskog-Høland Rally

Eyvind Brynildsen ble nummer tre på Hedmarken.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Eyvind Brynildsen

Eyvind Brynildsen.

Foto: Espen Torgersen / NRK

– Med tanke på at jeg bare har kjørt fire eller fem løp i år, så vil jeg jo si meg fornøyd med bronse, sier Brynildsen til NRK.no.

Våler-føreren stilte til start med den eldste bilen i klasse og måtte i tillegg kjøre som første bil på veien, noe som ikke gir noen fordeler.

– Jeg ble liggende og rense veien for de andre. Det er jo en liten ulempe. I tillegg fikk jeg tekniske problemer med bilen etter den fjerde fartsprøven. Da var det bare å roe ned og sikre tredjeplassen, sier han.

Anders Grøndal ble Norgesmester. Han vant også Rally Hedmarken.

LES OGSÅ:

Håper på løp i Wales

Brynildsen har denne sesongen også kjørt i WRC2-klassen for det kinesiske dekkmerket DMACK. Selv om han har hatt farten inne, så har han hatt store problemer med å fullføre løp.

Siden han har kjørt på en prestasjonsrettet kontrakt, så er det høyst usikkert om han får flere VM-runder i år.

– Vi prøver alt vi kan på å få kjørt i Wales, men ingen ting er avgjort. Det skal være noen møter i Kina, så vi får se, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Over 12 000 dårlige betalere

    7,3 prosent av folk i Østfold har en eller flere inkassovarsler eller andre betalingsanmerkninger. Det viser tall fra betalingsselskapet Lindorff, offentliggjort av Dagsavisen. Bare Finnmark har en høyere andel enn Østfold. I de fire største kommunene har til sammen 12 407 personer en total gjeld med anmerkninger på nesten 1,6 milliarder kroner.

  • Stor sprik i avfallsgebyr

    Rømskog kommune hadde det dyreste årsgebyret for avfallstjenester av alle kommunene i Østfold i 2017/2018, viser KOSTRA-tallene. Totalt var årsavgiften på 3 204 kroner. Sarpsborg kommune hadde de laveste gebyrene, på 1 552 kroner.

    Tipping av avfall
    Foto: Østfold Energi