NRK Meny

Brukte et år på å ta ut tiltale

En 30 år gammel Askim-mann slipper med en betinget dom på fengsel i 14 dager, etter at han svindlet til seg sykepenger. Sommeren og høsten for to år siden fikk mannen utbetalt 70.000 kroner han ikke hadde rett på. Heggen og Frøland tingrett har tatt hensyn til at det har tatt lang tid å få saken opp for retten: Mannen ble avhørt om forholdet i mai i fjor, men først slutten av april i år tok påtalemyndigheten ut tiltale.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kidnappingssak for retten

    Mandag 8. august i fjor ble en mann kidnappet fra sitt hjem i Moss. I morgen starter rettssaken i Sarpsborg tingrett. To menn tok seg inn i mannens hus, og med revolver og kniv truet de mannen til å kjøre mot Oslo. Bakgrunnen for kidnappingen skal være at den ene mannen mente at fornærmede skyldte ham penger. Det skriver moss-avis.no.

  • Kjenninger tatt for ruskjøring

    I køen som oppstod etter en trafikkulykke i Habornveien i Fredrikstad søndag oppdaget politiet en bilfører og en passasjer som de anser som kjenninger. Begge var ifølge politiet ruspåvirket og fører har ikke førerkort. Derfor blir forholdet anmeldt, melder politiet på Twitter.