NRK Meny
Normal

Brøt ut i latter etter nok et spiss-spørsmål

LA MANGA (NRK): FFK-trener Jan Halvor Halvorsen har blitt spurt om den etterlengtede spissen et titalls ganger de siste ukene. – Han er på vei til Rygge nå, spøkte treneren før han brøt sammen i latter mandag.

FFK-trener Jan Halvor Halvorsen har forståelse for at folk lurer på når spissen kommer. – Han er på vei til Rygge nå, spøkte treneren før han brøt sammen i latter mandag.

Hva skjer med spissen?

Det er spørsmålet Jan Halvor Halvorsen har blitt stilt til det kjedsommelige de siste ukene - naturlig nok også under treningsoppholdet på La Manga.

Hver gang har treneren vært stødig i sine svar, og fortalt at han er trygg på at en ny spiss vil være på plass til seriestart.

– Når vi kommer hjem er det tre uker til seriestart og vi har igjen to tøffe kamper. Målsettingen er å ha spissen på plass til treningskampene mot Sandefjord og Sarpborg, sa treneren til NRK lørdag.

Etter treningen på La Manga mandag, dagen før laget reiser hjem til Fredrikstad, kontret treneren spørsmålet med å fortelle at spissen satt på flyet på vei til Rygge. Deretter brøt han sammen i latter.

Se situasjonen i videovinduet øverst i artikkelen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Østfolding blir marinesjef

    Trond Gimmingsrud fra Mysen har tatt over ledelsen for Marinejegerkommandoen i Forsvaret. Det skriver Smaalenenes Avis. Kommandørkapteinen har nesten 20 års bakgrunn fra marinejegermiljøet.

  • Høyt bakterieinnhold i Iddefjorden

    I havnebassenget i Halden er det målt et svært høyt nivå av tarmbakterier, slik at et svømmestevne som skulle vært avholdt lørdag må avlyses. Det skriver HA. Kommunen tror det er den tørre sommeren med lite uskifting av vannet som har bidratt til situasjonen.