NRK Meny
Normal

Brøt ut i latter etter nok et spiss-spørsmål

LA MANGA (NRK): FFK-trener Jan Halvor Halvorsen har blitt spurt om den etterlengtede spissen et titalls ganger de siste ukene. – Han er på vei til Rygge nå, spøkte treneren før han brøt sammen i latter mandag.

FFK-trener Jan Halvor Halvorsen har forståelse for at folk lurer på når spissen kommer. – Han er på vei til Rygge nå, spøkte treneren før han brøt sammen i latter mandag.

Hva skjer med spissen?

Det er spørsmålet Jan Halvor Halvorsen har blitt stilt til det kjedsommelige de siste ukene - naturlig nok også under treningsoppholdet på La Manga.

Hver gang har treneren vært stødig i sine svar, og fortalt at han er trygg på at en ny spiss vil være på plass til seriestart.

– Når vi kommer hjem er det tre uker til seriestart og vi har igjen to tøffe kamper. Målsettingen er å ha spissen på plass til treningskampene mot Sandefjord og Sarpborg, sa treneren til NRK lørdag.

Etter treningen på La Manga mandag, dagen før laget reiser hjem til Fredrikstad, kontret treneren spørsmålet med å fortelle at spissen satt på flyet på vei til Rygge. Deretter brøt han sammen i latter.

Se situasjonen i videovinduet øverst i artikkelen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 22.55-nyhetene

    Bengt-Eigil Ruud gir deg nyhetene fra NRK Østfold klokken 22.55

  • Barnehagene gikk 12 mill i minus

    Barnehageetaten i Fredrikstad hadde i fjor et underskudd på 11,9 millioner kroner. Det melder Fredriksstad Blad. Avisen skriver at underskuddet kunne vært enda større, men etaten fikk tilført 5,4 millioner kroner fra andre virksomheter i seksjonen.