Brian Deane: –Veldig skuffende

Brian Deane skuffet over eget lag da de tapte årets siste bortekamp med 0-1 for Viking.

Brian Deane

Sarpsborg-08s trener Brian Deane var fryktelig skuffet over eget lag etter tapet i Stavanger.

–Jeg gjorde tre bytter, men jeg ville gjøre seks bytter, oppsummerte Sarpsborg-08s trener Brian Deane til C-sports etter tapet i Stavanger.

Det ble en veldig kjedelig kamp på Viking Stadion . Førsteomgang inneholdt bare en målsjanse til hvert av lagene. Sarpingene fikk mye rom å spille i , men var meget upresise i sitt pasningsspill.

–Noen av gutta må se seg i speilet for dette var virkelig dårlig. Vi viste ingen karakter, sier Deane.

–Bør nyte disse kampene

Sarpsborg 08 har for lengst sikret plassen i Eliteserien og har uttalt at de ønsker å ta 40 poeng i årets Eliteserie, de har nå 37.

Trener Brian Deane mener at guttene bør nyte disse kampene uten press.

–Det er slutten på sesongen og gutta bør nyte disse kampene. I stedet er det for mange som ikke er interessert. Man vet aldri når man kommer i en situasjon der man kan spille helt uten press igjen og bare nyte. Nei, dette var bare utrolig skuffende avslutter Deane.

Fortjent seier

Viking tok kommandoen i andre omgang og tok ledelsen etter 55 minutter ved Vidar Nisja.

Hjemmelaget spilte seg fri bak Ole Heieren Hansen og fikk slått ballen 45 grader ut til nevnte Nisja som satte balle sikkert ned i det lengste hjørnet bak Christian Sukke i Sarpingenes mål.

Sarpsborg 08 skapte så lite at vi må tre minutter på overtid før laget fikk en virkelig stor målsjanse. Alejandro Castro stod helt alene på fem meter etter et innlegg fra venstre. Men den innleide spissen satte ballen noen få centimeter utenfor stolpen.

Viking var ikke veldig gode de heller og bidro absolutt til at kampen ble veldig tam. Men de var akkurat så mye bedre enn Sarpsborg som de trengte og vant til slutt fortjent 1-0 i Stavanger.

Sarpsborg 08 faller dermed til åttende plass på tabellen når en kamp gjenstår av årets sesong.