NRK Meny
Normal

Brenner for Brenne

Fredrikstad vil strekke seg langt for å beholde Simen Brenne, som også er ønsket av Lillestrøm og Vålerenga.

 

Simen Brenne, FFK
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Brenne har vært en viktig bidragsyter for Fredrikstad i 2006. Nå håper klubben at midtbanespilleren forlenger den nåværende avtalen som går ut etter neste sesong.

- Vi ønsker å beholde ham i lang tid fremover, men vi må også høre hva Simen selv mener, sier FFKs Morgan Andersen til f-b.no.

Viktig for laget

Både Vålerenga og Lillestrøm har meldt interesse for Brenne.

Morgan Andersen har vært i samtaler med Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft, men Andersen sier klubben aller helst vil beholde Brenne. 

- Ønsker han noe annet, får vi revurdere det. Men vi legger ikke skjul på at Simen er en viktig brikke for vår videre satsing, sier Andersen til f-b.no.

Brenne er selv på ferie i Thailand for tiden.

Lokal helt

Simen Brenne (født 17. mars 1981) er en lokal helt i Fredrikstad.

Han startet karrieren som spiss i Fredrikstad-klubben Selbak. Han signerte for Moss i 2000, der han tilbragte fire sesonger, før han returnerte til hjembyen og signerte for FFK i 2004.

Han er omskolert til midtbanespiller, og scorer hyppig mål, i sin offensive rolle.

Han har et stort antall aldersbestemte landskamper.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To jenter innrømte brannstifting

    To jenter som er elever ved Kjølberg skole, har innrømmet at de tente på skolen lørdag morgen, skriver Fredriksstad Blad. Brannen førte til mindre skader på skolekjøkkenet og et annet rom. De to jentene har ikke gitt noen forklaring til hvorfor de tente på skolen.

  • Harald Horne skal lede sammenslåing

    Tidligere fylkesrådmann i Østfold, Harald Horne, er engasjert som hovedprosjektleder for å etablere den nye Viken fylkeskommune
    Fra 2020 skal Østfold, Akershus og Buskerud slås sammen til et fylke.