NRK Meny
Normal

Brenner for Brenne

Fredrikstad vil strekke seg langt for å beholde Simen Brenne, som også er ønsket av Lillestrøm og Vålerenga.

 

Simen Brenne, FFK
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Brenne har vært en viktig bidragsyter for Fredrikstad i 2006. Nå håper klubben at midtbanespilleren forlenger den nåværende avtalen som går ut etter neste sesong.

- Vi ønsker å beholde ham i lang tid fremover, men vi må også høre hva Simen selv mener, sier FFKs Morgan Andersen til f-b.no.

Viktig for laget

Både Vålerenga og Lillestrøm har meldt interesse for Brenne.

Morgan Andersen har vært i samtaler med Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft, men Andersen sier klubben aller helst vil beholde Brenne. 

- Ønsker han noe annet, får vi revurdere det. Men vi legger ikke skjul på at Simen er en viktig brikke for vår videre satsing, sier Andersen til f-b.no.

Brenne er selv på ferie i Thailand for tiden.

Lokal helt

Simen Brenne (født 17. mars 1981) er en lokal helt i Fredrikstad.

Han startet karrieren som spiss i Fredrikstad-klubben Selbak. Han signerte for Moss i 2000, der han tilbragte fire sesonger, før han returnerte til hjembyen og signerte for FFK i 2004.

Han er omskolert til midtbanespiller, og scorer hyppig mål, i sin offensive rolle.

Han har et stort antall aldersbestemte landskamper.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fergetrafikken oppe å går igjen

    Fergetrafikken mellom Moss og Horten er tilbake til normalen. Tidligere i kveld var det ventetider opp mot en time på grunn av tekniske problemer på den ene ferga. Det er nå ordnet opp i, melder Bastø Fosen på sin hjemmeside.

  • Råkjørere i Fredrikstad

    UP har i ettermiddag hatt en trafikkontroll ved Engelsviken i Fredrikstad. Det resulterte i åtte forenklede forelegg for å kjøre over fartsgrensa, tre forelegg for bruk av mobil og en for ikke å ha brukt bilbelte.