NRK Meny
Normal

Brann i Sarpsborg kunne blitt dramatisk

Vann som rant fra en vaskemaskin førte til at en brann i et leilighetskompleks i Sarpsborg ble oppdaget i morges.

Laster kart, vennligst vent...

– Brannen oppstod ved at en person hadde tømt et askebeger i søppelet, som så tok fyr, sier krimsjef Kai Andersen ved Sarpsborg politistasjon til NRK.

Den aktuelle leiligheten ligger i et leilighetskompleks i St. Mariegate i Sarpsborg. Det er totalt tre leiligheter i bygget.

Brannen ble oppdaget ved at brannen førte til at et rør til en vaskemaskin smeltet, som igjen førte til at vann begynte å dryppe inn i leiligheten under. Politiet ble varslet ved 08.30-tiden.

– Det kunne blitt dramatisk, men dette ble heldigvis oppdaget forholdsvis tidlig, sier Andersen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Mange veier i Fredrikstad stengt

  Fredrikstad triatlon, sykkelrittet Ladies Tour of Norway og sensommerfesten på Dampskipsbrygga i Fredrikstad fører til at mange veier i Fredrikstad blir stengt i dag. I tillegg blir det flere parkeringsforbud, innstilling av bussavganger og endring av bussenes traseer, melder Fredrikstad kommune.

  Kråkerøybrua stengt
  Foto: Sebastian Nordli/NRK
 • I fengsel for sykkeltyveri

  En 35 år gammel mann fra Fredrikstad må i fengsel i 30 dager etter at han stjal en flaske sprit og en sykkel.

  Han er tidligere dømt for tjue sykkeltyverier. Siden han har begått ett nytt sykkeltyveri i prøvetiden etter denne dommen, mener Fredrikstad tingrett det er grunnlag for å dømme han han til ubetinget fengsel i 30 dager og 90 dager betinget fengsel.