NRK Meny
Normal

Brann i Halden - naboer bedt om å lukke vinduer

En bolig stod i full fyr i Halden tidligere i dag. Kraftig røyk fikk politiet til å oppfordre naboer til å holde dører og vinduer lukket.

Brann i Halden
Foto: Tipser

Melding om brann i Båstadlundveien i Halden kom kvart på to i dag. Politiet melder at alle beboerne i huset har kommet seg i sikkerhet.

Det kom store mengder røyk fra bygget, men det var ikke fare for spredning til andre boliger. Likevel ble naboer i området oppfordret til å holde vinduer og dører lukket.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK