NRK Meny

Brann i Begby

 • Brann under matlaging

  Brannen i et bolighus på Begby skal ha skjedd i forbindelse med matlaging. – Vi mistenker at brannen skjedde i forbindelse med matlaging. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen slik at den ikke spredde seg til andre deler av huset, sier Jon Erik Nygård, operasjonsleder i Øst politidistrikt. Brannen er nå slokket. Han opplyser at et eldre ektepar er sendt til legevakten for en sjekk. De skal ha pustet inn røyk.

 • Brann skal være slokket

  Vaktleder Kjell Jacobsen i Alarmsentral Brann Øst sier at brannen i Begby i Fredrikstad nå er slokket. – Brannvesenet har full kontroll på stedet, og brannen skal nå være slokket, sier han. Brannen skal ha startet på kjøkkenet i et bolighus. Politiet melder at to personer skal ha pustet inn røyk og er sendt til legevakt for en sjekk.

 • Sendt til legevakten

  De to personene som er ute av det brennende huset i Begby i Fredrikstad tas med til legevakten for en sjekk. De skal ha pustet inn røyk. Det skriver politiet i Østfold på Twitter.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Innbrudd på Lisleby

  Det har vært innbrudd i en blomsterbutikk på Lisleby, melder Fredrikstad Blad. Politiet forteller at det er knust et vindu, men vet ikke om noe er tatt. Det skal ha vært observert en mann og en kvinne i området like før hendelsen.

 • Sauer i veibanen

  Politiet melder om 30 sauer i veibanen på fylkesvei 114 ved Trøskenbru. Vegvesenet varsler at sauene er i en 80km/t-sone.