NRK Meny
Normal

Brakk kinnbeinet mot Vålerenga

FFK-spiller Wallace Fernando Pereira risikerer operasjon etter at han brakk kinnbeinet i kampen borte mot Vålerenga.

Wallace Fernando Pereira

FFKs Wallace Fernando Pereira blir skadet i duell med VIFs Dawda Leigh under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Fredrikstad på Ullevaal stadion lørdag.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

LES OGSÅ: Eliteserien 2009

Kampen var en snau time gammel da Pereira skadet seg i duell med Vålerenga Dawda Leigh på Ullevaal stadion.

- Vi vil i løpet av kort tid vurdere hva vi skal gjøre videre. Kanskje blir det en operasjon. I dag har undersøkelser vist at det er et brudd i kinnbenet, sier FFKs medisinske koordinator, Bjørn Runar Dahl, til FFKs hjemmesider.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ikke meldt om flere uhell

    Det er ikke meldt om nye hendelser på veiene i indre Østfold de siste timene. Det sier operasjonsleder Pål-Andre Thorsby, i Follo politidistrikt. en person ble sendt til sjekk på grunn av nakkesmerter etter sammenstøt mellom to biler på Slituveien i 10-tiden, det er det eneste som er meldt inn av personskader etter at det var svært glatt på flere veier i indre Østfold i morges og i formiddag.

  • Drevne irer avslutter Månefestival

    Irske Waterboys skal avslutte Månefestivalen neste år. Bandet ble startet av Mike Scott i 1983, og har i en årrekke vært en festivalfavoritt i Norge. – Vi er superfornøyde med å ønske Waterboys velkomne til Gamlebyen, sier daglig leder Torill Frydenlund i Gamlebyen Festivaldrift AS.

    Mike Scott, The Waterboys, Kongsberg Jazzfestival 08.07.17
    Foto: Anders Nielsen / NRK