NRK Meny
Normal

Bora Zivkovic forlater FFK

Mandag drar den danske forsvarsspilleren tilbake til Silkeborg.

Bora Zivkovic
Foto: Thor Richardsen / Scanpix

Ifølge klubbens nettsider er det familiære årsaker til at han vil hjem til Danmark.

Takker for tiden i FFK

Zivkovic skal spille for Vejle Boldklub.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Fredrikstad. Trives godt både i byen og i klubben, og vi har bodd flott i Gamlebyen. Jeg kan bare takke for alle som har stilt opp for meg gjennom to år.

- Det har vært utfordrende og flott å spille for FFK. Jeg takker også alle FFK-fans for støtte og sympati. Det er ikke med lett hjerte jeg forlater FFK, sier han til nettstedet, ifølge Fredriksstad Blad. 

FFKs nye forsvarsspiller, Tamas Szekeres, kommer trolig til å erstatte Bora Zivkovic i midtforsvaret.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Satser på cruiseanløp

    Fylkesutvalget i Østfold vil fortsette å støtte prosjektet Cruise Østfold, som har som mål å gjøre Øra i Fredrikstad til den mest attraktive cruisedestinasjonen i Oslofjorden. Fylkesrådmannen anbefalte politikerne å si nei til søknaden om 800.000 kroner i støtte, men fylkesutvalget ønsker å finne midler til satsingen.

  • Uskikket til næringsvirksomhet

    En 43-åring fra Rygge er fradømt retten til å drive næringsvirksomhet i minst fem år. I en dom fra Moss tingrett blir mannen beskrevet som særdeles uskikket til å drive næringsvirksomhet, etter flere tidligere dommer for blant annet brudd på regnskapslov, bokføringslov samt bedrageri. Han må også sone fem måneder i fengsel for regnskapsmangel.