NRK Meny

Bondelag advarer mot kriminelle

Østfold Bondelag advarer nå medlemmer mot grove tyverier fra gårdsbruk. De siste ukene har det vært en stor økning i slike tyverier. Felles for forholdene er at gårdsbrukene ligger relativ nær E6. Politiet mistenker at det kan være mobile vinningskriminelle som er på ferde. Leder i Østfold Bondelag, Martha Mjølnerød, sier de nå har varslet medlemmene på sms og sosiale medier.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kornhøsten i gang

    Norgesfor Råde mølle har fått inn årets første lass med korn, det er 2–3 uker tidligere enn normalt. Avlingen med høstsådd hvete til bonde Svein Erik Olsen var under halvparten av det han får et normalt år.

  • Fengsel for underslag

    En mann fra Mysen er dømt til fengsel i tretti dager for underslag av 30 000 kroner fra egen arbeidsplass, skriver Smaalenenes Avis. Mannen jobbet i en butikk i indre Østfold, og det var selskapets revisor som fattet mistanke om handlelen var gjennomført selv om de var slettet fra kassen. I et møte med arbeidsgiver tilstod mannen at han i en periode over tre år selv hadde fått pengene kontant, men ikke visst hvor mye det var.