NRK Meny
Normal

Bobestyrer tror på Comet-løsning

Regner med at konkurssaken ordner seg for ishockeyklubben i Halden.

Ishockey
Foto: Halden Dagblad

Det ble fredag åpnet konkurs i IK Comet .

Les også: Comet begjært konkurs

- Driver videre som vanlig

Men bestyreren av konkursboet, advokat Vigdis Brandstorp, sier til Halden Arbeiderblad at hun regner med en løsning i saken.

– Jeg har nå hatt møte med styreleder og representanter for Comets styre. Og jeg har besluttet at idrettslaget driver videre inntil konkursboet blir tilbakeført til Comet. Det er viktig at alle berørte parter får vite at alt går som normalt og at det spilles kamp i Halden ishall i lørdag, sier Brandstorp til avisen.

- Meget sannsynlig med Comet-løsning

Hun presiserer at det må stilles en økonomisk garanti for utgiftene som påløper i konkursperioden, men hun regner med at klubben får tilbake konkursboet.

– Jeg regner det som meget sannsynlig at konkursboet vil tilbakeføres til Comet, sier Brandstorp til HA.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Polakk med doping og våpen

    Politiet har pågrepet en polakk som hadde flere typer dopingpreparater i bilen da han krysset grensa ved Svinesund ved midnatt. Tollerne fant også to elektrosjokkvåpen, en kanne pepperspray og en springkniv i bilen. Det opplyser kontorsjef Wenche Fredriksen på Svinesund tollstasjon.

  • Vil ha dobbeltdekkere

    Statens togmateriell-selskap ber om anbud på dobbeltdekkere. Det er Jernbanedirektoratet som har pålagt selskapet å innhente tilbudet, fordi de mener toetasjes tog skal øke kapasiteten på pendlerstrekningene på Østfoldbanen. Det melder Dagens næringsliv. Fristen for å levere tilbud blir trolig rundt årsskiftet.