NRK Meny

Blir innlagt på nytt

Eldre pasienter med astma eller hjertelidelser blir ofte lagt inn igjen på Sykehuset Østfold kort tid etter at de er skrevet ut, ifølge en rapport fra Folkehelseinstituttet.

– Bedre informasjon om tilstanden til pasienten fra fastleger kan bedre situasjonen, mener leder i utvalget for samarbeid mellom sykehus og kommunene, Lise Storhaug.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tage Pettersen avstår etterlønn

    Tidligere ordfører i Moss og nå stortingsrepresentant for Høyre, Tage Pettersen, avstår etterlønn i Moss. Det skriver han på sin egen Twitter-konto. Pettersen søkte om og fikk innvilget halvannen måneds etterlønn. Dette skapte reaksjoner, og det er derfor politikeren likevel har valgt å avstå muligheten. I en SMS skriver Pettersen at han nå er ferdig med saken og ikke vil uttale seg utover dette.

  • Arbeidsulykke på Manstad

    En person er fløyet til Ullevål sykehus med hodeskader etter en arbeidsulykke ved Manstad kjøtt. Det var Fredriksstad blad som først omtalte saken. Til NRK sier operasjonsleder ved politet at de er på stedet og starter etterforskning, men vet lite om hva som faktisk har skjedd. Det skal være snakk om en fall-ulykke, men det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er.