NRK Meny
Normal

Blir det cupbomber i kveld?

Følg cupkampene til FFK og Sarpsborg 08 spark for spark klokka 18.00.

Supportere fra Sarpsborg og Fredrikstad
Foto: NRK/Montasje / NRK

I kveld går cupens 2. runde av stabelen og både FFK og Sarpsborg 08 skal i ilden.

FFK møter Nesodden på bortebane, mens Sarpsborg 08 reiser til Oslo for å spille mot Bærum.

Følg begge kampene her fra klokka 18.00:

Vanskelig motstander

Trener og spillerutvikler i FFK, Trond Amundsen, sier at de rød-hvite er forberedt på en tøff kamp.

– I andre runde i NM cupen spiller vi mot et godt 2. divisjonslag på en bane som ikke innbyr til det fineste spillet. Det er viktig at vi spiller med klokskap og god balanse i laget, sier han til fredrikstadfk.no.

LES OGSÅ:

Scheie tror Bærum kan overraske

Sarpsborg 08 vant 1-0 over Sprint-Jeløy i forrige runde, en kamp som kanskje ble litt tøffere enn planlagt for sarpingene.

Dagens motstander Bærum har hatt en god start i årets 2. divisjon, så de blå-hvite må forberede seg på nok en utfordring i kveld, tror NRKs fotballekspert Arne Scheie.

– Bærum er av de beste 2. divisjonslagene, og Sarpsborg er ikke spesielt gode borte. De har slått Strømsgodset (2009) og Vålerenga (2004) på dette nivået tidligere, og de kan overraske igjen, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Arbeidsulykke ved Borregaard

    En person pustet inn gassen klordioksid i en arbeidsulykke ved Borregaard i Sarpsborg i formiddag. I forbindelse med arbeid ble det slått hull på et rør hvor det gikk gass. Den ble raskt stengt av, men noe lekket ut. Personen ble sendt til Sykehuset Østfold for kontroll, sier Tone Horvei Bredal, kommunikasjonssjef ved Borregaard.

  • Arbeidsulykke i Sarpsborg

    To personer har blitt eksponert for gass i en arbeidsulykke ved en bedrift i Sarpsborg sentrum. Nødetatene er på vei til stedet og skadeomfanget er foreløpig ukjent, skriver politiet på Twitter.