NRK Meny
Normal

– Det er en brutal og alvorlig sak

En mann ble sendt til sykehus med dype kutt i hodet etter å ha blitt slått med en flaske på et utested i Moss lørdag kveld.

Politiet fikk melding om hendelsen etter at mannen hadde oppsøkt bakrommet på et serveringssted i Moss sentrum med kutt i ansiktet.

En ambulanse og en politipatrulje ble sendt til stedet og det viste seg at det var snakk om en svært alvorlig sak.

– Det er en brutal og alvorlig sak. Slag med flaske mot hodet kan fort ende veldig galt. Vi vet foreløpig ikke noe om eventuelle skader på kraniet, men han ble påført dype kutt i hodet og ble kjørt til sykehuset for behandling, forteller operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt.

En 20 år gammel mann ble pågrepet mistenkt for å ha utført volden.

– Han ble plassert i arresten og skal redegjøre for sin handling i løpet av dagen, sier Horne.

Episoden skjedde i Kongens gate i Moss i 01.30-tiden natt til søndag.

Slo med knust flaske

Også i Sarpsborg sentrum ble en flaske brukt som våpen i natt. Politiet pågrep en 29 år gammel mann i Kulåsgata like før midnatt.

– Han er mistenkt for å ha utøvd vold mot en annen mann. Han skal ha knust en flaske som ble brukt til å slå med, sier Horne.

Den fornærmede mannen ble blant annet påført kuttskader i et bein. Han ble behandlet på legevakten.

– Opptrinnet rundt denne saken er foreløpig uklart. Det blir gjenstand for videre etterforskning. Krimvakta skal prøve å få klarhet i hendelsesforløpet i begge sakene, forteller Horne.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Hjalp seilbåt med starttrøbbel

    Redningsskøyta Horn Rescue på Hvaler har hjulpet en seilbåt med startproblemer. Ifølge styrmann Anders Ödman er det ett av få oppdrag redningsskøyta har hatt på denne tiden av året.

    Redningsskøyta assisterer seilbåt
    Foto: Redningsskøyta Horn Rescue
  • Vinduer knust fire netter på rad

    Det har blitt knust vinduer fire netter på rad i et bygg som huser tannlegekontor og leiligheter i Kransen 12 i Moss, skriver Moss Avis. Ifølge tannlege Arne Trondsen har 10-12 vinduer blitt knust. Det er også skader på parketten og møbler. Politiet har pågrepet en person som er mistenkt for vindusknusingen.