NRK Meny
Normal

– Det er en brutal og alvorlig sak

En mann ble sendt til sykehus med dype kutt i hodet etter å ha blitt slått med en flaske på et utested i Moss lørdag kveld.

Politiet fikk melding om hendelsen etter at mannen hadde oppsøkt bakrommet på et serveringssted i Moss sentrum med kutt i ansiktet.

En ambulanse og en politipatrulje ble sendt til stedet og det viste seg at det var snakk om en svært alvorlig sak.

– Det er en brutal og alvorlig sak. Slag med flaske mot hodet kan fort ende veldig galt. Vi vet foreløpig ikke noe om eventuelle skader på kraniet, men han ble påført dype kutt i hodet og ble kjørt til sykehuset for behandling, forteller operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt.

En 20 år gammel mann ble pågrepet mistenkt for å ha utført volden.

– Han ble plassert i arresten og skal redegjøre for sin handling i løpet av dagen, sier Horne.

Episoden skjedde i Kongens gate i Moss i 01.30-tiden natt til søndag.

Slo med knust flaske

Også i Sarpsborg sentrum ble en flaske brukt som våpen i natt. Politiet pågrep en 29 år gammel mann i Kulåsgata like før midnatt.

– Han er mistenkt for å ha utøvd vold mot en annen mann. Han skal ha knust en flaske som ble brukt til å slå med, sier Horne.

Den fornærmede mannen ble blant annet påført kuttskader i et bein. Han ble behandlet på legevakten.

– Opptrinnet rundt denne saken er foreløpig uklart. Det blir gjenstand for videre etterforskning. Krimvakta skal prøve å få klarhet i hendelsesforløpet i begge sakene, forteller Horne.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skjeggkre ga prisavslag

    Et par får 408 000 kroner i prisavslag fordi det var skjeggkre i en bolig de kjøpte på Kråkerøy i Fredrikstad for 6,8 millioner kroner. I dommen fra Fredrikstad tingrett går det fram at skjeggkre gjør minimale materielle skader, men vil være sjenerende og ubehagelig for beboerne.

    Skjeggkre i limfelle
    Foto: Sindre Reinholt
  • Maks 5 knop i Sarpsborg

    Sarpsborg kommune har innført en forskrift som begrenser farten nær holmer, skjær og land. På en avstand fra 150 meter er maksimalt tillatt hastighet 5 knop.