NRK Meny
Normal

Ble løslatt, prøvde å stjele bil,­ og ble pågrepet igjen

41 minutter tok det fra mannen ble løslatt til han igjen var i politiets varetekt. Veien hjem ble litt for lang, sier operasjonssentralen.

Østfold politidistrikt Twitter
Foto: Skjermdump Twitter

Operasjonsleder Ingar Signebøen flirer litt når han forteller om det som skjedde.

– Han ble pågrepet i går kveld i en annen sak. Den ble ferdig etterforsket i dag, og han ble løslatt.

– Så fikk vi melding fra butikkområdet på Grålum om en person som oppførte seg mistenkelig.

Politiet sender en patrulje til stedet, og treffer på den nylig løslatte mannen. Han bekrefter for politiet at han hadde kjent på flere bildører for å finne en bil han kan ta og kjøre hjem med.

– Han hadde klart seg med en halvtimes kjøring for å komme seg hjem, sier Signebøen.

Mannen er i slutten av tenårene, og kjent for politiet fra før. Hva han selv sa om at det tok 41 minutter å handle på kant med loven igjen, vites foreløpig ikke.

– Han er ikke avhørt enda, og har ikke akkurat vært samarbeidsvillig, sier Signebøen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Færre innbyggere i Eidsberg

    Eidsberg hadde den største nedgangen i folketallet av kommunene i Østfold første kvartal i år, med en nedgang på 33 innbyggere. Fredrikstad hadde den største økningen, med 162 nye innbyggere. Askim og Våler hadde også stor økning i folketallet i perioden.

  • Går for felles renseanlegg

    Styret i Frevar, Fredrikstads selskap for vann, avløp og renovasjon, sa tirsdag ja til planene om å bygge et felles renseanlegg for Fredrikstad og Sarpsborg, skriver Fredriksstad Blad.
    De to kommunene kan spare over 250 millioner kroner på et felles renseanlegg, i forhold til å ruste opp anleggene i begge byer. Nå er det opp til politikerne å avgjøre saken.