NRK Meny
Normal

Ble kjapt skrevet ut etter kollisjon med lastebil

Onsdag kveld kolliderte en bil mot en lastebil på E18 i Hærland. To personer ble fløyet til Ullevål, men ble raskt skrevet ut.


(K2)To personer er fløyet til Ullevål universitetssykehus med Sredningshelikopter etter en kollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 ved Ørje like før klokka 18.30 i kveld. En av dem skal være kritisk skadd. Ulykka skal ha skjedd i forbindelse med at personbilen forsøkte å kjøre forbi lastebilen. >

En person skal være kritisk skadet. Foto: Freddie Larsen.

De første meldingene fra politiet var at én person i 40-årene var kritisk skadet etter ulykken. I tillegg var én person være lettere skadet. Torsdag sier sykehuset at det ikke var snakk om alvorlige skader.

– Mannen i 40-årene ble kjapt skrevet ut av sykehuset, det var ikke så alvorlig som først fryktet, sier pressevakt ved Oslo universitetssykehus, Hedda holt.

Flydd til Ullevål

Operasjonsleder Vigdis Sjøvik Olsen i Øst politidistrikt, avdeling Follo, opplyste onsdag kveld at to menn var flydd til Ullevål.

Ulykke E18

Det skal være lange køer ved ulykkesstedet.

Foto: Freddie Larsen

– De to personene som er skadet er fløyet til Ullevål sykehus. En mann i 20-årene var bevisst, mens en mann i 40-årene var bevisstløs, sier hun.

Ulykken skal ha skjedd øst for Trollbergtjern, ikke så langt fra grensa mot Ørje. Et redningshelikopter landet på stedet kort tid etter ulykken som skjedde i 18-tiden.

Skulle kjøre forbi

Hva vet dere om det som har skjedd?

– Personbilen har ligget bak lastebilen, og var på vei til å kjøre forbi. Men den skal da ha kjørt rett inn i lastebilen bakfra, opplyser hun.

Alle involverte skal være fra Østfold opplyser operasjonslederen.

Det ble raskt køer ved ulykkesstedet. Først klokken 22.00 åpnet veien igjen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Polakk med doping og våpen

    Politiet har pågrepet en polakk som hadde flere typer dopingpreparater i bilen da han krysset grensa ved Svinesund ved midnatt. Tollerne fant også to elektrosjokkvåpen, en kanne pepperspray og en springkniv i bilen. Det opplyser kontorsjef Wenche Fredriksen på Svinesund tollstasjon.

  • Vil ha dobbeltdekkere

    Statens togmateriell-selskap ber om anbud på dobbeltdekkere. Det er Jernbanedirektoratet som har pålagt selskapet å innhente tilbudet, fordi de mener toetasjes tog skal øke kapasiteten på pendlerstrekningene på Østfoldbanen. Det melder Dagens næringsliv. Fristen for å levere tilbud blir trolig rundt årsskiftet.