NRK Meny

Ble ikke trodd av retten

En 42-årig mann er dømt til fengsel i 28 dager og en bot på 20.000 kroner for promillekjøring. Politiet ble tipset om kjøringen hans, og fant mannen bak rattet på en parkert bil i Halden i januar. Mannen bekreftet da overfor tre politifolk at han hadde kjørt bilen. Da han fikk høre at blodprøven viste at han hadde 1,76 promille alkohol i blodet, hevdet han at det var samboeren som hadde kjørt bilen. Han hevdet at han bare satt i førersetet for å starte bilen mens den stod parkert, fordi det var kaldt ute. Mannen ble ikke trodd av tingretten i Halden.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Spydeberg på rådmannsjakt igjen

    Rådmann Gry Sjødin Neander i Spydeberg har takket ja til å bli ny rådmann i Kongsvinger. Neander har vært rådmann i Spydeberg siden september 2017, og skulle etter planen sittet i stillingen til ny kommune er etablert 1. januar 2020. – Arbeidet med å sikre ny ledelse i Spydeberg har selvsagt allerede startet, skriver ordfører i Spydeberg Petter Schou.

  • Krever utredning om Tim Daniel

    Sakkyndige må finne ut hvorfor seksten måneder gamle Tim Daniel døde. Det krever foreldrene. Gutten var avhengig av helsehjelp døgnet rundt, men mistet livet mens han bodde i en kommunal barnebolig i Sarpsborg. Fylkesmannen mener Sarpsborg kommune har brutt kravet om forsvarlige tjenester, men at kommunen ikke kan klandres for selve dødsfallet.

    Tim Daniel Harlem
    Foto: Privat