NRK Meny
Normal

Billettene legges ut fredag

Kvalifiseringskampen mellom Sarpsborg 08 og FFK spilles trolig fredag neste uke.

FFK - Sandefjord
Foto: Trond Reidar Teigen

Det ligger an til en stor fotballfest på Fredrikstad Stadion når Sarpsborg 08 kommer på besøk for å slåss mot FFK om plass i neste års eliteserie.

Les også: - Gleder meg som en unge

Les også: Strid om når kvalikkampen spilles

FFK favoritt - Sarpsborg 08 på hugget

FFK er favoritt, men det er også Fredrikstad-laget som har mest press på seg.

Dessuten har Sarpsborg 08 en meget god sesong bak seg og er sultne på suksess, mens FFKs sesong har vært en gedigen nedtur sammenlignet med fjorårssesongen.

FFK-spillerne har sågar slitt med selvtilliten, noe Sarpsborg 08s mannskap ikke har vært særlig plaget av de siste månedene.

Les også: «Skjebnekampen»

Les også: Sarpsborg 08 sikret kvalik-plassen

Trolig fredag 6. november

Fotballforbundet har ennå ikke bekreftet kampdatoen, men Fredriksstad Blad skriver at kampen trolig skal spilles fredag 6. november og at avspark blir klokken 18.

Billettene til kampen blir lagt ut fredag 30. oktober klokken 09.00, og det blir garantert rift om billettene til kampen som allerede har fått navnet «slaget om Østfold».

Sarpsborg 08 har fått tildelt 1021 plasser på bortetribunen.

Avgjørende kamp

Kampen vil avgjøre hvilket av de to lagene som skal spille videre om en plass i eliteserien neste år.

Det tapende laget spiller i 1.divisjon neste år.

Vinnerlaget i kvalifiseringskampen mellom FFK og Sarpsborg 08 skal møte vinneren av kampen mellom lagene som ligger på 3. og 4. plass i 1.divisjon.

Disse skal spille to kamper mot hverandre på hver sin hjemmebane, og den som går seirende ut av dette, får plass i eliteserien neste år.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ber folk unngå å bruke vannspreder

    Hobøl Vannverk ber på sin Facebook-side folk om å unngå å bruke vannspredere og svetteslanger, skriver Smaalenenes Avis. Vannverket viser til at det for tiden er stort vannforbruk og at de må sikre at de har nok vann om noe uforutsett skulle oppstå.

  • Se 22.55-nyhetene

    Programleder: Bengt-Eigil Ruud