NRK Meny
Normal

Kjørte ned mann – stakk fra stedet

En mann i 20-årene ble i natt kjørt rett ned av en bil. Sjåføren stakk fra stedet.

Ambulanse

Illustrasjon: Den lokale mannen som ble kjørt ned ble kjørt til Sykehuset Østfold.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Fotgjengeren skal ha kommet under bilen. Han fikk moderate skader i hofta og ble kjørt til Sykehuset Østfold, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Tom Sandberg.

Flere vitner

Hendelsen skjedde like etter klokken 01.00 natt til søndag i Georg Feydts Gate, Tistedal i Halden. Han som ble kjørt ned er en lokal mann. Det var flere som fikk med seg hva som hadde skjedd.

– Vitnene sier at det var en grå/sølvfarget golf som kjørte ned mannen. Det skal ha vært flere personer i bilen, sier Sandberg.

Tror på oppklaring

Sandberg opplyser at det er 50-sone der hendelsen skjedde. Politiet har god tro på å finne sjåføren.

– Siden vi har så gode signaler på bilen, har vi sterk tro på finne bileieren. Det er fint hvis eieren melder seg, så slipper han eller hun å få politiet på døra, sier han bestemt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mistet førerkortet

    En bilfører fikk førerkortet beslaglagt da han kjørte i 115 km/t i 70-sonen på E6 ved Eidet i Sarpsborg i formiddag. På grunn av veiarbeid er hastigheten på stedet redusert til 70 km/t i sørgående løp rett før tunnelen.

  • Stoppet promillekjører

    Etter tips fra en annen bilist om vinglete kjøring på E6, ble en mann i 40 årene stoppet av politiet ved Solli i Sarpsborg i formiddag. En blåsetest viste at føreren hadde 1.7 promille. Det førte til førerkortbeslag og anmeldelse.