NRK Meny
Normal

Politiet: – Treet skulle uansett felles

En bil skled av veien og felte et tre i en hage nær Momarken i Eidsberg. – Treet skulle ifølge eier uansett felles, skriver politiet på Twitter.

Trafikkuhell ved Momarken

Det var ikke store materielle skader på verken bil eller eiendom etter uhellet.

Foto: Freddie Larsen

Trafikkuhellet har ifølge Follo-politiet skjedd en gang i løpet av natten. En utenlandskregistrert bil har sklidd av veien og endt opp plantet i et tre langs gamle E18.

– Da patruljen kom til stedet var det ingen fører der, og vi har heller ikke klart å komme i kontakt med føreren. Bilen var låst og er ikke norskregistrert, så det er ikke så lett å finne ut hvem som har kjørt den, forteller operatør Håkon Nilsen ved Follo-politiet.

Laster Twitter-innhold

Henter bilen selv

Han valgte å skrive om uhellet på Twitter ettersom politiet har mottatt flere meldinger om bilen i løpet av morgentimene i dag.

– Bilen står plantet i et tre i hagen. Det var et tre som uansett skulle felles i år, men om eieren av hagen ble fornøyd vet jeg ikke, forteller operasjonslederen.

Eieren av tomta bekrefter overfor NRK at treet skulle felles. Han forteller også at bileieren selv skal komme å fjerne bilen i ettermiddag.

– Samboeren min skulle reise på jobb på morrakvisten, og da hadde hun møtt på eieren av bilen. Han fortalte at han hadde lånt bort bilen til en kompis, og han skulle komme hit i ettermiddag og fjerne bilen selv.

– For meg spiller dette veldig liten rolle, de har ikke gjort noen stor skade på min eiendom, forteller han videre.

Trafikkuhell ved Momarken

Det var ikke store treet som ble felt i trafikkuhellet.

Foto: Freddie Larsen

– Ikke politi-sak

Ettersom bilen var forlatt da politiet kom til stedet er det foreløpig ikke kjent om føreren eller eventuelle passasjerer kom til skade i utforkjøringen.

– Men av det man kunne se gjennom vinduene til bilen, så virket det som at alt var greit. Det er heller ikke snakk om noen høyhastighetsvei. Det blir i utgangspunktet ikke opprettet sak på dette, forteller Nilsen i Follo-politiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil vurdere fiskekvoter i fjorden

    Fiskekvoter for fritidsfiskere i Oslofjorden bør vurderes for å redde sårbare fiskebestander. Det mener Miljøpartiet de Grønne. Havforskningsinstituttets overvåkning på Skagerrak-kysten og i Ytre Oslofjord har i flere år vist at forekomstene av kyst-torsk ligger på et historisk bunnivå. Stortingskandidat for MDG i Østfold, Håkon Borch, mener det også kan være nødvendig å begrense yrkesfisket i fjorden.