NRK Meny
Normal

Bil og motorsykkel kolliderte under forbikjøring

En motorsyklist er alvorlig skadet etter en trafikkulykke på fylkesveien 109 i Rolvsøy.

Laster kart, vennligst vent...

– Det har vært et sammenstøt mellom en tung motorsykkel og en personbil. Begge kjørte i samme retning, og de kjørte bak en traktor. Uhellet skjedde da de kjørte forbi denne traktoren, sier Terje Marstad i Øst politidistrikt til NRK.

Ulykken skjedde på riksvei 109 klokken 10.23, og har skapt trafikale problemer. Veien åpnet igjen like før klokken 11.

– Ulykken skjedde da både motorsykkelen og bilen kjørte forbi traktoren, og personbilen treffer motorsykkelen på bakhjulet. Det er alvorlige personskader på motorsyklisten, sier operasjonsleder Marstad.

Den skadede motorsyklisten skal være i 40-årene, og er sendt til sykehuset på Kalnes.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To trafikkulykker ved Solbergtårnet

    Politiet melder om to trafikkulykker ved Solbergtårnet i Skjeberg. En moped og en bil har kollidert. Mopedisten ble lettere skadet. Det var også et sammenstøt mellom to biler bare 100 m unna. Her var det ingen personskade.

  • Kan måtte flytte legevakta

    Begynner folk fra Strømstad å bruke legevakta i Halden som sin lokale legevakt, kan det i verste fall medføre at den må flyttes. Det sier kommunelege i Halden Halvard Bø. En lederartikkel i Strømstads Tidning oppfordrer folk å bruke legevakta i Halden. Blir det for stor pågang må Halden samarbeide med en større kommune i Østfold og kanskje flytte legevakta, sier Bø.