NRK Meny
Normal

Bil mot buss - tre til sykehus

En mann måtte skjæres løs fra vraket etter at en personbil frontkolliderte med en buss ved Onsøy kirke. Politiet mistenker ruskjøring.

Ulykke

Ulykken skjedde på riksvei 116 ved avkjøringa til Onsøy kirke.

Foto: MMS-foto: Anders Engen Sandén / NRK

- Han var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehus, men foreløpig vet vi ikke hvor alvorlige skadene er, sier operasjonsleder Tommy Antonsen til NRK Østfold.

Måtte skjæres løs

Ulykken skjedde på riksvei 116 ved avkjøringa til Onsøy kirke like før klokken 07.00 tirsdag morgen.

En mannlig passasjer i personbilen og føreren av bussen er også sendt til sykehus, men disse skal ikke være alvorlig skadet.

Føreren av personbilen ble en stund sittende fastklemt i vraket, men brannvesenet klarte til slutt å få mannen løs.

Mistenker ruskjøring

- Vi mistenker at de to mennene i personbilen var ruspåvirket, men det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, sier Antonsen til NRK Østfold.

Det var ikke passasjerer i bussen da ulykken skjedde, og ifølge politiet skal sjåføren kun ha fått seg en smell.

Opprydningsarbeidet på stedet førte til at veien var stengt en stund, men ved 08.15-tiden får NRK Østfold opplyst at veien er åpnet for trafikk igjen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sparta tapte i spillerforlengelsen

    Tomas Olsen scoret for Vålerenga halvannet minutt ut i spillerforlengelsen i eliteseriekampen mot Sparta. Dermed vant Oslo-laget 4-3.

  • Sparta utliknet like før slutt

    Tommy Kristiansen har utliknet til 3-3 i eliteseriekampen i ishockey mot Vålerenga. Tredje periode er straks over, og mye tyder dermed på at det går mot spilleforlengelse.