NRK Meny

Bestjålet av «teppeselgere»

En dement kvinne i Trømborg i Eidsberg ble frastjålet lommebok, pass og bankkort, etter at hun slapp inn to teppeselgere ved halv sekstiden i går ettermiddag. Kvinnens datter møtte de to på vei ut fra moren. Hun kunne fortelle politiet at de to mennene kjørte en Audi A6. Politistasjonssjef Trond Widme ved Indre Østfold politistasjon advarer publikum mot tiggere, teppeselgere og andre som går fra dør i distriktet for tiden.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sjekket hundrevis av kjørende

    265 bilister ble tatt i UP-kontroller på Østlandet under gårsdagens Speed Marathon. Norsk utrykningspoliti var i går med på den europeiske storkontrollen for andre gang, og kontrollerte 1239 biler i landet. I UP-distrikt Øst, som dekker østlandet og innlandet, gjennomførte UP 405 kontroller.

    UP på Hjelset
    Foto: Alf-Jørgen Tyssing / NRK
  • Går for science-linje igjen

    Fylkestinget har vedtatt å ha to science-linjer på Greåker videregående skole igjen. Tallet på studieplasser ble kuttet fra 60 til 30 i fjor, men en underskriftsaksjon fikk nok respons til at fylkestinget måtte behandle et forslag. I dag var det et enstemmig fylkesting som doblet skoletilbudet igjen.