NRK Meny

Best service i Aremark

Aremark er den kommunen i Østfold som yter best service til sine innbyggere. Det viser resultatene av Forbrukerrådets kommunetest, som er lagt fram i dag. Aremark havner på 38. plass i Norge. Det er Trøgstad og Skiptvet som oppnår lavest score av kommunene i Østfold, på 364. og 365.-plass blant landets 428 kommuner.

Aremark kommune
Foto: Trond Øyvind Karterud / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fortsatt alvorlig etter ran

    Tilstanden er fortsatt alvorlig for mannen i 60-årene som ble angrepet under et ran i Rygge tidligere denne uka. Mannen var hjemme i sin bolig sammen med kona da to maskerte menn brøt seg inn og angrep ekteparet med balltre og øks. Politiadvokat Anders Svarholt forteller at mannen fortsatt ligger på sykehuset på Kalnes, men han kan nå gjøre rede for seg. Tyvene stakk fra stedet med flere verdisaker i tillegg til ekteparets bil. Politiet har nå fått tips om bilen, og har tro på at de kan finne den, slik at de kan komme seg videre i etterforskningen.

  • Døde etter arbeidsulykke

    En 33 år gammel mann fra Moss døde på sykehus etter en arbeidsulykke ved bedriften Contiga i Moss i går, skriver Moss Avis. Bedriften produserer betongelementer og mannen kom i klem mellom to maskindeler ved en støpemaskin. Politiet etterforsker ulykken og Arbeidstilsynet skal i løpet av dagen gjennomføre et tilsyn ved bedriften, ifølge avisa.