Beruset mann klatret i stillaset ved domkirken

Politiet vurderte å få hjelp fra brannvesenet da en beruset mann klatret i stillaset ved Fredrikstad domkirke ved tretiden i natt. Det ble ikke nødvendig da mannen kom seg ned uten hjelp.

Stillas domkirken i Fredrikstad

Stillaset ved Fredrikstad domkirke har vist seg populært nattetid.

Foto: Tor René Stryger

Mannen, som er i 20-årene, ble anmeldt for ordensforstyrrelser, melder operasjonssentralen ved Østfold politidistrikt på Twitter.

Les også: Politiet fortviler: – Folk klatrer i stillaset for å se på utsikten

Mannen var ikke den eneste som fikk politiets oppmerksomhet i natt.

Ved nitiden i går kveld ble en mann i 30-årene stoppet mens han kjørte bil i Spydeberg. Det var falske skilter på bilen, og mannen oppga uriktig personalia til politiet.

Uvettig bruk av fyrverkeri

Laster Twitter-innhold

I Fergestedsveien i Fredrikstad måtte politiet avslutte en fest ved halv ett-tiden etter at festdeltagere hadde funnet ut at de skulle bruke opp resten av nyttårsfyrverkeriet sitt. Fyrverkeribruken skjedde ikke i helt ordnede former, ifølge politiets logg.

En mopedfører ville ikke stanse for kontroll i Halden sentrum ved ettiden. Mannen ble stanset noe senere på natten. Føreren ble anmeldt, førerkortet hans ble inndratt og mopeden ble avskiltet.

Ved halv totiden ble en mann i 20-årene stanset mens han kjørte bil på Selbak i Fredrikstad. Mannen har ikke førerkort for bil. Bilen mannen kjørte var dessuten begjært avskiltet, så skiltene ble skrudd av.

Ved totiden endte en mann i 20-årene i drukkenskapsarresten i Moss. Mannen kom i klammeri med en ordensvakt på et serveringssted, og er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Trodde han låste opp sin egen bil

Litt etter klokken to måtte politiet ta seg av en mann i 40-årene som prøvde å låse opp en bil i Fredrikstad sentrum. Mannen var overbevist om at det var hans egen bil, men det stemte ikke. Politiet tok vare på mannens bilnøkkel og sørget for at mannen ble sendt hjem med drosje.

En mann i 20-årene ble sendt hjem fra Fredrikstad sentrum et kvarters tid etter klokken to. Da hadde han vært i klammeri med flere gjester på et utested.

Ved halv tretiden ble en mann tatt for drikking på offentlig sted i Fredrikstad sentrum.