NRK Meny
Normal

Bertelsen nærmer seg toppform

FFKs Trond Erik Bertelsen, som av ryktene denne sommeren har vært plassert i Viking, nærmer seg toppformen i FFK-trøya. 

Fredrikstads Trond Erik Bertelsen i aksjon

Trond Erik Bertelsen fikk med seg en omgang, da FFKs 2. lag slo Eidsvold Turn 4-1 lørdag.

Foto: Lise Åserud / Scanpix

Trond Erik Bertelsen var endelig tilbake og spilte igår en omgang for rekruttene.

- Jeg var litt nervøs før kampen, men det gikk jo veldig bra idag da. Nå skal jeg trene knallhardt frem mot høstsesongen. Toppformen er ikke langt unna nå, sa Bertelsen etter kampen på FFKs nettsider.

Langvarig skadet

Det var under seriekampen mot Start 27. august i 2006 at FFKs venstreback måtte kaste inn håndkledet etter å ha fått en smell i kneet.

Den tidligere Haugesund-spilleren har måttet vente på comebacket i Tippeligaen. I januar i år ble det klart at han måtte operere en skade, og vårsesongen har dermed gått fløyten for ham.

- Toppformen er ikke langt unna nå, sa Trond Erik Bertelsen etter kampen mot Eidsvold Turn lørdag. 

Vant fortjent 4-1

FFK 2 vant overbevisende 4-1 over Eidsvold Turn lørdag og enda bedre var det at Bertelsen ikke merket noe til skaden sin i den omgangen han spilte.

Allerede etter seks minutter gjorde Kouadio 1-0 etter en perle av et frispark. Serge Konan Kouadio puttet lørdag på to mål i en kamp FFK 2 dominerte stort.

Brian West var tilbake på banen, og bredsidet inn ballen i mål for FFK etter en stuss fra Øivind Hoås.

Eidsvold Turn ble tildelt to straffespark. FFK-keeper Lasse Staw reddet det ene straffesparket, men måtte se Bjørn Inge Rødfoss` straffespark gå i mål.

FFK-innbytter Michael Trulsen punkterte kampen i det 87.minutt, etter å ha gjort det meste på egenhånd. En nydelig soloprestasjon resulterte i et flott mål for unggutten, skriver www.fredrikstadfk.no

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.