NRK Meny
Normal

Bertelsen nærmer seg toppform

FFKs Trond Erik Bertelsen, som av ryktene denne sommeren har vært plassert i Viking, nærmer seg toppformen i FFK-trøya. 

Fredrikstads Trond Erik Bertelsen i aksjon

Trond Erik Bertelsen fikk med seg en omgang, da FFKs 2. lag slo Eidsvold Turn 4-1 lørdag.

Foto: Lise Åserud / Scanpix

Trond Erik Bertelsen var endelig tilbake og spilte igår en omgang for rekruttene.

- Jeg var litt nervøs før kampen, men det gikk jo veldig bra idag da. Nå skal jeg trene knallhardt frem mot høstsesongen. Toppformen er ikke langt unna nå, sa Bertelsen etter kampen på FFKs nettsider.

Langvarig skadet

Det var under seriekampen mot Start 27. august i 2006 at FFKs venstreback måtte kaste inn håndkledet etter å ha fått en smell i kneet.

Den tidligere Haugesund-spilleren har måttet vente på comebacket i Tippeligaen. I januar i år ble det klart at han måtte operere en skade, og vårsesongen har dermed gått fløyten for ham.

- Toppformen er ikke langt unna nå, sa Trond Erik Bertelsen etter kampen mot Eidsvold Turn lørdag. 

Vant fortjent 4-1

FFK 2 vant overbevisende 4-1 over Eidsvold Turn lørdag og enda bedre var det at Bertelsen ikke merket noe til skaden sin i den omgangen han spilte.

Allerede etter seks minutter gjorde Kouadio 1-0 etter en perle av et frispark. Serge Konan Kouadio puttet lørdag på to mål i en kamp FFK 2 dominerte stort.

Brian West var tilbake på banen, og bredsidet inn ballen i mål for FFK etter en stuss fra Øivind Hoås.

Eidsvold Turn ble tildelt to straffespark. FFK-keeper Lasse Staw reddet det ene straffesparket, men måtte se Bjørn Inge Rødfoss` straffespark gå i mål.

FFK-innbytter Michael Trulsen punkterte kampen i det 87.minutt, etter å ha gjort det meste på egenhånd. En nydelig soloprestasjon resulterte i et flott mål for unggutten, skriver www.fredrikstadfk.no

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Strømbrudd i Askim

    Over 100 husstander er rammet av strømbrudd i på Henstad i Askim, melder Smaalenenes Avis. Årsaken skal være høyspentfeil.

  • Gratis buss for barn og unge

    Et gratis minibusstilbud for barn og unge bør på plass i Fredrikstad. Det mener daglig leder i Fredrikstad Idrettsråd, Svein Femtehjell. Han frykter at barn og unge blir taperne når bomringene settes i drift neste år fordi det blir for dyrt å komme til fritidsaktiviteter.