NRK Meny
Normal

Berget poenget i åpningskampen

(Moss-KFUM 2-2) Etter en pangstart på kampen og scoring etter to minutters spill, ga MFK-spillerne fra seg initiativet. Kvarteret før slutt reddet dog Niklas Heia dagen.

– Den ballen skulle inn! Det blir jo ikke mål hvis den ikke går over streken, sier Niklas Heia til NRK.no.

Scoringen til Heia var mer av det krigerske slaget enn av det spektakulære. Etter et hjørnespark falt ballen ned foran mossingen som måtte kaste seg inn i duell med KFUMs keeper – en duell Heia kom seirende ut av og ballen trillet i mål.

LES OGSÅ:

Scoret etter to minutter

– Jeg synes det er en fin start med ett poeng. Det var en typisk første seriekamp hvor vi ikke var så vant med underlaget. Vi er jo mest vant til kunstgress. KFUM er også et av de beste lagene i avdelingen, så jeg er godt fornøyd med ett poeng.

Mossepuplikummet hadde førivrig knapt satt seg før Fabian Stensrud Næss satte inn den første scoringen for de gulsorte.

Men KFUM svarte relativt kjapt. Etter elleve minutter utlignet Stian Sortevik. Moss ga fra seg alt av initiativ i kampen og lot gjestene til tider rulle over dem.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Moss-KFUM, Fabian Næss

Fabian Næss sendte Moss i føringen etter to minutters spill.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Fornøyde med poeng

I andre omgang flyttet Moss presset lenger frem og kom mer med i kampen igjen. Men i det 62. spilleminutt fikk gjestene et unødvendig frispark som Thomas Sæther scoret på.

Med Niklas Heias utligning til 2-2 kvarteret før slutt, må Moss se seg godt fornøyde med det ene poenget de fikk med seg i serieåpningen.

- Det kan hende den gode starten satt seg i hodene våre og at vi falt litt tilbake, men vi kom tilbake og det er sterkt. Det er noe vi kommer til å ta med oss til neste kamp som er mot Notodden, sier Niklas Heia.

Kampfakta

Moss-KFUM 2-2 (1-1)
Melløs Stadion

Mål:
1-0 Fabian Stensrud Ness (2)
1-1 Stian Sortevik (11)
1-2 Thomas Sæther (64)
2-2 Niklas Heia (75)

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Barnehagene gikk 12 mill i minus

    Barnehageetaten i Fredrikstad hadde i fjor et underskudd på 11,9 millioner kroner. Det melder Fredriksstad Blad. Avisen skriver at underskuddet kunne vært enda større, men etaten fikk tilført 5,4 millioner kroner fra andre virksomheter i seksjonen.

  • Østfoldinger klare for EM-kvalik

    Isabell Herlovsen fra Fredrikstad og Ina Gausdal fra Sarpsborg er blant de 19 spillerne som landslagssjef Martin Sjøgren har tatt ut til den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland 10. april. – Isabell kommer inn igjen etter å ha vært ute sist. Det er viktig for oss, sier landslagssjefen til fotball.no.

    isabell
    Foto: Yasmin Sunde Hoel