NRK Meny
Normal

Berg vender tilbake til FFK

Bodø/Glimt-kaptein Christian Berg har signert en toårskontrakt med rødbuksene.

Christian Berg

Christian Berg forlater Bodø/Glimt til fordel for FFK.

Foto: Barbro Andersen / NRK

Dagen etter at han var med på å sikre opprykk til eliteserien avslører Berg at han forlater Bodø/Glimt til fordel for Fredrikstad Fotballklubb neste sesong. Det skriver an.no.

– Det er flere grunner til det. Jeg har en samboer i Fredrikstad, og vi har pendlet mye de siste seks årene. Samtidig har FFK lagt frem et veldig bra sportslig opplegg som jeg har troen på. Jeg har lyst til å ta del i det nye FFK, sier Berg til NRK.no

Rutinert

Bodøværingen spilte også for FFK i 2006 og 2007, og er nå inne i sin andre periode som Glimt-spiller. De siste årene har han også vært lagkaptein, og Berg innrømmer at det blir litt spesielt å forlate hjemklubben for andre gang.

– Vi har et veldig bra lag, god trener og alt er på stell. Samtidig gleder jeg meg veldig til å spille for Fredrikstad igjen.

35-åringen skal kun bidra som spiller, men tror han kan bringe mye til en ung spillergruppe i plankebyen.

– Selvfølgelig rutine, og forhåpentligvis kvalitet. Jeg skal i alle fall ta en rolle i laget og være meg selv, så blir nok det bra.

Vurderer å stå over mot FFK

I går bidro han sterkt til å sikre Glimts retur til eliteserien med en målgivende pasning i 1-0-seieren over Vard Haugesund.

– Det ble en liten feiring, og det var stort for laget og klubben. Men vi er jo ikke helt ferdig med sesongen, så vi kunne ikke ta helt av enda, sier Berg.

Det gjenstår fem kamper i årets 1. divisjon, og kapteinen er innstilt på å bidra så godt han kan for Glimt ut sesongen. Neste motstander er riktignok Bergs neste arbeidsgiver, og det kan bli aktuelt for ham å stå over den kampen.

– Det har vi ikke snakket noe om, vi får se hvordan vi løser det. Men bortsett fra den kampen skal det ikke være noe problem med motivasjonen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Avsluttet aksjon i Mysen

    Politiet har avsluttet den væpnede aksjonen i Mysen. Det skriver VG. Aksjonen kom som følge av en skyteepisode på et utested i Askim. Politiet har ikke pågrepet noen, og går nå over til vanlig etterforskning.

  • Væpnet aksjon i Mysen

    Politiet har satt i gang en væpnet aksjon i Mysen. Det er mannskap med hund på stedet. Aksjonen skal være rettet mot en spesifikk adresse, skriver Smaalenenes Avis. Bakgrunnen for aksjonen skal være en skyteepisode i Askim i ettermiddag.