NRK Meny
Normal

Ber om tips i mulig voldssak i Askim

Politiet i Askim trenger publikums hjelp til å kartlegge hva som skjedde en mann som ble alvorlig skadet i sentrum forrige natt til søndag.

Politi

Kan skyldes vold, men også en ulykke, sier politiet.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Politiet er tidlig i etterforskningen, og sendte i morges ut en pressemelding der de ber om informasjon fra folk som var i Askim sentrum mellom klokken 02 og 04, og kan ha sett mannen.

– Vi sitter klare og håper på respons på dette, sier etterforskningsleder Svend Åge Sletten ved Indre Østfold politistasjon.

– Det gjelder en voldshendelse, men dette kan også skyldes et fall eller en annen ulykke, sier Sletten.

Det skjedde natt til søndag i Askim sentrum, han kan ikke definere det nærmere.

Den antatt fornærmede er en mann i 40-årene som holder til i distriktet. Han er kjent av politiet fra tidligere forhold. Da han ble fraktet til sykehus hadde han det politiet kaller «ikke livstruende, men alvorlige skader». Politiet har hatt flere samtaler med mannen, men han husker svært lite. Hva slags type skader mannen har ønsker ikke Sletten å gå i detaljer om.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.