NRK Meny
Normal

Ber om tips i mulig voldssak i Askim

Politiet i Askim trenger publikums hjelp til å kartlegge hva som skjedde en mann som ble alvorlig skadet i sentrum forrige natt til søndag.

Politi

Kan skyldes vold, men også en ulykke, sier politiet.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Politiet er tidlig i etterforskningen, og sendte i morges ut en pressemelding der de ber om informasjon fra folk som var i Askim sentrum mellom klokken 02 og 04, og kan ha sett mannen.

– Vi sitter klare og håper på respons på dette, sier etterforskningsleder Svend Åge Sletten ved Indre Østfold politistasjon.

– Det gjelder en voldshendelse, men dette kan også skyldes et fall eller en annen ulykke, sier Sletten.

Det skjedde natt til søndag i Askim sentrum, han kan ikke definere det nærmere.

Den antatt fornærmede er en mann i 40-årene som holder til i distriktet. Han er kjent av politiet fra tidligere forhold. Da han ble fraktet til sykehus hadde han det politiet kaller «ikke livstruende, men alvorlige skader». Politiet har hatt flere samtaler med mannen, men han husker svært lite. Hva slags type skader mannen har ønsker ikke Sletten å gå i detaljer om.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tør ikke love støtte

    Høyres idretts-politiske tallsmann Tage Pettersen tør ikke å love statlig støtte til orienterings-VM i Østfold 2019. Alle ordførerne i Østfold har gått sammen for å be om en avklaring rundt søknadene om penger til arrangementet. Pettersen jobber selv for at O-VM skal få støtte, men vil ikke si noe om sjansen for at det blir pengestøtte.

    Tage Pettersen, stortingsmann for Høyre
    Foto: Shemsi Bunjaku / NRK
  • Utforkjøring i Fredrikstad

    En bil har kjørt utfor veien i Veumveien i Fredrikstad. Ifølge politiet var det én mann i bilen. Han klager over smerter, men politiet vet ikke hvor alvorlig skadd han er.