NRK Meny
Normal

Ber om tips i mulig voldssak i Askim

Politiet i Askim trenger publikums hjelp til å kartlegge hva som skjedde en mann som ble alvorlig skadet i sentrum forrige natt til søndag.

Politi

Kan skyldes vold, men også en ulykke, sier politiet.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Politiet er tidlig i etterforskningen, og sendte i morges ut en pressemelding der de ber om informasjon fra folk som var i Askim sentrum mellom klokken 02 og 04, og kan ha sett mannen.

– Vi sitter klare og håper på respons på dette, sier etterforskningsleder Svend Åge Sletten ved Indre Østfold politistasjon.

– Det gjelder en voldshendelse, men dette kan også skyldes et fall eller en annen ulykke, sier Sletten.

Det skjedde natt til søndag i Askim sentrum, han kan ikke definere det nærmere.

Den antatt fornærmede er en mann i 40-årene som holder til i distriktet. Han er kjent av politiet fra tidligere forhold. Da han ble fraktet til sykehus hadde han det politiet kaller «ikke livstruende, men alvorlige skader». Politiet har hatt flere samtaler med mannen, men han husker svært lite. Hva slags type skader mannen har ønsker ikke Sletten å gå i detaljer om.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Døde trolig av overdose


    To menn som ble funnet døde i en bolig på Torp i Fredrikstad for ti dager siden, døde trolig av overdoser. Det viser en foreløbig obduksjonsrapport,
    sier krimsjef ved Fredrikstad politistasjon Rune Albertsen. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallene.

  • Ny styreleder i Helse Sør-Øst

    Tidligere sentralbanksjef Svein Gjedrem overtar som styreleder i Helse Sør-Øst. Gjedrem erstatter Ann-Kristin Olsen som ble Norges første kvinnelige politimester i Halden i 1983. Det er Helse- og omsorgsministeren som har utnevnt det nye styret.