NRK Meny
Normal

Ber naboklubbene om hjelp

Etter at deler av Eidsberghallen raste sammen i går står 500 medlemmer av HK Eidsberg uten treningssted.

Mye vann i Eidsberghallen
Foto: Freddie Larsen

Først var sportslig leder Mimi Kopperud Slevigen lettet over at ingen ble skadet, men nå må hun finne midlertidige treningslokaler.

– Hadde det skjedd før på dagen hadde hallen vært full av skoleelever. Hadde det skjedd en halvtime senere, hadde hallen vært full av håndballbarn, sier Kopperud Slevigen.

– Nå gjelder det for kommunens idrettsavdeling å snakke godt med idretten, så får vi se hva vi gjør videre, og hvor lang tid det tar før hallen er klar til bruk igjen, sier ordfører Erik Unaas.

Får tilbud om hjelp

Håndballen står for om lag 90 prosent av hallbruken etter skoletid, og de har allerede fått tilbud om hjelp fra håndballkretsen, sier Kopperud Slevigen.

– De omberammer og flytter kamper så godt de kan, og all ære til dem for det. Så må vi ut på jakt og fri litt til nabokommunene.

– Kanskje spesielt Rakkestad med sine to haller.

Men daglig leder Odd Egil Lien for Rakkestad-hallene har ikke mye halltid å tilby.

– Vi har det ganske strengt selv, faktisk. Det er litt ledig på sen kveldstid etter klokken 21, eller på fredager.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Døde etter arbeidsulykke

    En 33 år gammel mann fra Moss døde på sykehus etter en arbeidsulykke ved bedriften Contiga i Moss i går, skriver Moss Avis. Bedriften produserer betongelementer og mannen kom i klem mellom to maskindeler ved en støpemaskin. Politiet etterforsker ulykken og Arbeidstilsynet skal i løpet av dagen gjennomføre et tilsyn ved bedriften, ifølge avisa.

  • Ber om å slippe ut av fengsel

    25-åringen fra Østfold som drepte kjæresten Alexandra på en hytte på Flå i fjor, ber om å få slippe ut av varetekt mens han venter på at ankesaken skal komme opp i retten. Det skriver Dagbladet. Mannen ble dømt til 13 og et halvt år i fengsel i mars, men anket dommen. Ankesaken skal opp i november, og han har bedt om å få bo hos besteforeldrene sine frem til saken skal opp igjen.