NRK Meny
Normal

Ber naboklubbene om hjelp

Etter at deler av Eidsberghallen raste sammen i går står 500 medlemmer av HK Eidsberg uten treningssted.

Mye vann i Eidsberghallen
Foto: Freddie Larsen

Først var sportslig leder Mimi Kopperud Slevigen lettet over at ingen ble skadet, men nå må hun finne midlertidige treningslokaler.

– Hadde det skjedd før på dagen hadde hallen vært full av skoleelever. Hadde det skjedd en halvtime senere, hadde hallen vært full av håndballbarn, sier Kopperud Slevigen.

– Nå gjelder det for kommunens idrettsavdeling å snakke godt med idretten, så får vi se hva vi gjør videre, og hvor lang tid det tar før hallen er klar til bruk igjen, sier ordfører Erik Unaas.

Får tilbud om hjelp

Håndballen står for om lag 90 prosent av hallbruken etter skoletid, og de har allerede fått tilbud om hjelp fra håndballkretsen, sier Kopperud Slevigen.

– De omberammer og flytter kamper så godt de kan, og all ære til dem for det. Så må vi ut på jakt og fri litt til nabokommunene.

– Kanskje spesielt Rakkestad med sine to haller.

Men daglig leder Odd Egil Lien for Rakkestad-hallene har ikke mye halltid å tilby.

– Vi har det ganske strengt selv, faktisk. Det er litt ledig på sen kveldstid etter klokken 21, eller på fredager.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Avslutter elgsøk

    Politiet og viltnemnda avslutter søket etter en elg som skal ha befunnet seg på E18 i Eidsberg. Elgen ble ikke funnet.

  • TV-aksjonen: 10 mill fra Østfold

    Østfoldingene ga i gjennomsnitt 34 kroner per innbygger til årets TV-aksjon, mens landsgjennomsnittet var 41 kroner. Når det gjelder de forskjellige kommunene, så var det Rømskog, fylkets minste etter folketall, som ga mest penger per innbygger med et snitt på 105 kroner. Totalt kom det inn over 10 millioner kroner fra Østfold.