NRK Meny
Normal

Ber grensehandlerne om hjelp etter at veska ble stjålet

Cathrine Hagen fra Skien var borte fra handlevogna si på godtebutikken et snaut minutt. Da hun kom tilbake, hadde noen stjålet vesken hennes. Nå deles overvåkingsvideoen på sosiale medier.

Cathrine Hagen fra Skien var borte fra handlevogna si på godtebutikken et snaut minutt. Da hun kom tilbake, hadde noen stjålet vesken hennes. Nå deles overvåkingsvideoen på sosiale medier.

Hvem er mannen med de to grønne posene?

– Jeg var på Godishuset på Svinesund, forteller Cathrine Hagen.

– Så så jeg noe rundt hjørnet jeg fryktelig gjerne ville se på, og forsvant fra vogna et lite øyeblikk. Da jeg kom tilbake tenkte jeg "Hvor pokker er det blitt av veska mi?"

Den snaut 30 sekunder lange videoen viser tre menn. En av dem har to grønne handleposer. Han passerer Cathrines handlevogn, går forbi, men kommer etter noen sekunder tilbake. Det går tydelig fram av videoen at han tar noe fra handlevogna, før han raskt forsvinner ut av høyre bildekant.

Cathrines Facebook-post

Stadig flere deler Cathrines bønn om hjelp på Facebook. Hun håper hun får noe av det hun ble frastjålet igjen, og at hun ikke får flere problemer på grunn av tyveriet.

Foto: Skjermdump, Facebook

– Jeg løp bort til kassa for å si fra. De var behjelpelige med en gang, og dro fram overvåkningsvideoen.

Cathrine mener hun var borte fra vogna i et minutts tid. Tyven fikk med seg mobiltelefon, bankkort, førerkort og husnøkler.

Nå risikerer Cathrine å få uønsket besøk hjemme.

– Han har jo nå fullt navn på meg og alt, så det er ikke vanskelig å finne ut hvor jeg holder til, med tanke på hus og ting og alt som er. Hvis det ligger noe mer bak det.

Håpet er at hun kan få noen av tingene sine tilbake via hjelpsomme delere på sosiale medier. Så langt er videoen sett nesten 27.000 ganger på Facebook.

– Politiet har ikke vært noe til hjelp, det er bare å glemme.

-. Jeg har fått noen tips, men ikke noe konkret som kan hjelpe. Men jeg syns det er kjempebra, at folk er villige til å dele og bidra.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Uthus endte i container

    I Elingårdsveien i Fredrikstad fikk transportørene av et helt hus problemer da det viste seg at huset var for stort til å fraktes på veien. Det endte opp med at huset ble delt opp med motorsag og fraktet i container til søppeldynga, melder Fredrikstad Blad.

  • Gjorde skader på solstudio

    Det har vært innbrudd i et solstudio i Kinogaten i Sarpsborg. Politet melder at det er gjort skaderverk på stedet. Gjerningspersonen ble sikret på video, og politiet er på stedet og utfører undersøkelser.