Barneskole-elever rundstjålet

Elever ved Tindlund barneskole ble i løpet av en dag frastjålet klær for mer enn 10.000 kroner.

Illustrasjonsfoto
Foto: Scanpix / Scanpix

Det forteller skolens rektor Stig Fagerås.

Mens elevene hadde undervisning onsdag denne uken, forsynte noen seg av flere ytterjakker og sko som sto i gangene.

Anmeldt

Elevene ved Sarpsborg-skolen ble svært opprørte etter at tyveriene ble oppdaget.

- Ja, de som opplevde at jakkene sine hadde blitt borte ble veldig lei seg. Hele saken er trist, for vi ønsker jo å ha et godt og sikkert miljø her på skolen, sier rektoren.

Tyveriet er politianmeldt og saken blir etterforsket.

Merkeklær kan friste tyver

Rektoren ber nå foreldrene være litt oppmerksomme på at man ikke bør sende med elevene de dyreste merker og klær på skolen.

- Jeg vet at det er lett å si det, for man vil gjerne vise fram det man har. Men dette dreier seg om merkeklær som er kjent for mange, og da kan dette være en ekstra fristelse for noen, sier Stig Fagerås.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Romleir kan bli stående

    Fredrikstad kommune har søkt byggesaksavdelingen om at romleiren skal stå på ubestemt tid, skriver Fredriksstad Blad. Søknaden innebærer et ønske om at leiren skal bli stående «inntil videre» – til enten kommunen eller Bane NOR ønsker å bruke området.

    Biskopen besøker romleir
    Foto: Mathias Lunde Kristoffersen/NRK
  • Kritikk mot Nav Halden

    Nav i Halden gjør ikke en god nok jobb for dem som søker sosialhjelp. Det konkluderer Fylkesmannen i Østfold med etter et tilsyn tidligere i høst. NAV-leder Astrid Nordstrand mener noe av forklaringen er at Halden får mange ekstrasøknader fordi sosialhjelpssatsene i Halden er lavere enn det staten anbefaler.