NRK Meny

Ba om fengsel i overgrepssak

I Fredrikstad tingrett la politiadvokat Arild Eikaas i dag ned påstand om fengsel i et halvt år for de to mennene som er tiltalt for seksuell omgang med en 15-årig jente. Ingen av de har to erkjent straffskyld, og forsvarerne ba om frifinnelse for begge. Bistandsadvokat Torgeir Røinås Pedersen la ned påstand om at de dømmes til å betale oppreisningserstatning etter rettens skjønn. Les også: Nekter sex med 15-åring.

Fredrikstad tingrett
Foto: Rune Fredriksen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brussalget i Norge kraftig ned

    Salget av brus i Norge har gått ned med 12 millioner liter hittil i år, melder NTB. Det er en nedgang på nesten 11 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Bryggeri- og drikkevareforeningens oversikt viser at salget av brus tilsatt sukker alene har gått ned med 12,48 prosent.

    Importerer brus og godteri
    Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
  • Uenige i forslag om vannskuter

    Politiet er sterkt kritisk til reglene for bruk av vannskuter som Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler kommuner ønsker å innføre, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Den foreslåtte fartsbegrensningen på fem knop inntil 150 meter fra land vil medføre store begrensninger også for politiet og være vanskelig å håndheve.