NRK Meny
Normal

Avviser ondt blod i FFK

FFK-kaptein Kasey Wehrman og sportssjef Per Morten Haugen avviser at det er ondt blod i Fredrikstad.

Per Morten Haugen og Kasey Wehrman

FFK-sportssjef Per Morten Haugen og midtbanespiller Kasey Wehrman avviser at stemningen er dårlig dem imellom, selv om de har kranglet offentlig i det siste.

Foto: Camilla Næss / NRK

I dagens Fredriksstad Blad uttrykte Wehrman igjen misnøye med sin kontraktssituasjon , og litt senere gikk sportssjefen ut og sa at han er lei av sytinga til FFK-kapteinen.

Avviste at stemningen er dårlig

Men da NRK møtte dem fredag, avviste begge at stemningen er dårlig, selv om NRK bare fikk lov til å møte dem sammen og ikke hver for seg.

Tvertimot satt latteren løst da de møttes på Fredrikstad stadion.

Føljetongen rundt den skadde FFK-kapteinens fremtid i klubben har pågått lenge, og overskriftene i media har vært mange og store.

- Flåsete sagt

Per Morten Haugen og Kasey Wehrman

Her er alt gemyttlig, ser det ut til. Per Morten Haugen og Kasey Wehrman poserer for fotografen.

Foto: Camilla Næss / NRK

Fredag formiddag uttalte sportssjefen at han var lei sytinga til Wehrman, men det angrer han på nå.

- Det var litt flåsete sagt. Det jeg er lei, er saken i seg selv. Vi har snakket sammen, og vi er forsåvidt sånn foran kamera gode venner, så dette skal gå bra, tror jeg, sier Haugen.

Wehrman ønsker seg en forbedret tre-års kontrakt, men dette har FFK-ledelsen vært lunken til.

- Forstår FFK-ledelsen

Den skadde kapteinen, som nå venter på å få operert en lyskeskade, legger ikke skjul på at han godt kunne tenkt seg et løfte om en ny kontrakt.

Men også han mener at konflikten er mediaskapt, og sier nå at han har forståelse for ledelsens valg.

- Det er forståelig. Jeg har aldri hørt om en fotballspiller som får en ny og bedre kontrakt rett før en operasjon. Det er selvsagt litt frustrerende, men jeg forstår også klubbens situasjon, sier Wehrman.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nytt uhell på glatt vei

    For få minutter siden var to biler involvert i et nytt uhell i Slituveien, rett ved stedet der en skolebuss skled utfor litt før klokken halv ni i morges. Det skal ikke ha skjedd alvorlige skader, opplyser politiet.

  • – Bruk huet når du kjører

    Politiet i Follo sier det har fått flere meldinger om at det er svært glatt på både hoved- og sideveier. Operasjonsleder Jan André Delbekk i Follo politidistrikt sier også at det ikke er meldt om personskader eller alvorlige hendelser, men han ber folk ta hensyn til føret.