NRK Meny
Normal

Avslørte dopingsmuglere

Fire unge menn tatt med 5000 tabletter og 5000 ampuller.

Tollerne på Svinesund gjorde to forskjellige dopingbeslag i helgen, men mye tyder på at de stod i ledetog med hverandre.

Først ble to Vestfold-menn, på henholdsvis 21 og 22 år, stoppet med 5000 dopingtabletter og 3100 ampuller

Bare en halv time senere ble to nye Vestfold-menn på 21 år stoppet av tollerne. Det resulterte i et beslag på 2590 dopingampuller.

Testosteron

– Preperatene inneholdt testosteron og alle ble overlevert til politiet, forteller kontorsjef for Tollregion Øst, Wenche Fredriksen, til NRK.

Politiet kan ikke si sikkert om mennene samarbeidet om smuglingen, men ifølge krimsjef i Halden, Mona Bergset, er det mye som tyder på det.

– De kom med en halv times mellomrom lørdag formiddag. Trolig var de ute sammen, sier hun til NRK.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mann gikk berserk på Rømskog spa

    Politiet måtte i natt ta hånd om en beruset mann i 20-årene etter at han gikk berserk på Rømskog spa. Ifølge politiet var mannen i slåsskamp med flere andre personer, og han gikk også løs på flere biler og på interiøret til spa-anlegget. Mannen er anmeldt og blir avhørt søndag.

  • Anmeldt etter utforkjøring

    En bilfører er politianmeldt etter at hun kjørte av veien ved E18 ved Lundeby i Eidsberg tidligere i dag. Det melder Smaalenenes Avis. Kvinnen erkjente samtidig straffskyld for uaktsom kjøring. Ingen personer kom til skade i ulykken.