NRK Meny
Normal

Aune: – Prestasjonene har variert for mye

Trener Tom Freddy Aune er ikke fornøyd med en 12. plass i serien, men mener laget avsluttet sterkt.

FFK - Lillestrøm

Fredrikstads Celso Borges under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Fredrikstad på Åråsen stadion søndag kveld.

Foto: Solum, Stian Lysberg / Scanpix

Det har vært mange opp og nedturer for FFK i årets sesong. FFK endte på 12. plass på tabellen og laget avsluttet med uavgjort 0-0 mot Lillestrøm i går.

Trener Tom Freddy Aune synes FFK har variert mye denne sesongen.

– Vi var veldig gode i perioder før sommeren, med flere sterke seire. Men tidlig på høsten spilte vi syv kamper uten seier. Det ødela mye for oss. På slutten av sesongen har vi snudd det igjen, med to tap på de siste sju-åtte kampene, sier Aune til NRK.no.

LES OGSÅ:

Trenger nye spillere

Kaptein Celso Broges har valgt å forlate klubben etter denne sesongen. Flere andre spillere har en usikker fremtid i FFK.

FFK-ledelsen har tidligere uttalt at klubben trenger flere rutinerte spillere foran neste sesong. Men Aune understreker også viktigheten av at de unge spillerne utvikler seg videre.

– Mot Lillestrøm startet vi med fire spillere som holder junioralder og som forehåpentligvis tar noen steg videre, sier Aune til NRK.no.

Trist kamp

Det ble målløst i en trist kamp i tussmørket på Åråsen mellom Lillestrøm og Fredrikstad søndag.

Lagene fikk etter hver gode muligheter til scoringer, men solid innsats av lagenes keepere gjorde at kampen endte målløs. FFKs Arnold Origi og hjemmelagets Stefan Logi Magnusson stoppet alle forsøk.

Eneste spenning i kampen var hvilket av lagene som skulle ta 12. eller 13.-plassen på tabellen. I og med ett poeng til hvert av lagene ende FFK på plassen foran LSK.

To poeng skilte lagene til slutt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Etterlyser stjålet bil

    En bil ble stjålet fra et verksted i Skiptvet natt til i dag. Den stjålne bilen er en Mercedes E270, med kjennetegn CE97318. Noen nøkler til andre biler ble også tatt.

  • Ulykke på Svinesundsbrua

    Trafikkuhell i retning mot Sarpsborg. Fem biler er involvert. Nordgående løp er stengt for trafikk.