NRK Meny
Normal

Askim-mann savnet i Sverige

Svensk politi har satt inn helikopter i letingen etter en 45 år gammel mann fra Askim som er savnet ved Töcksmark i Årjäng, rett øst for grensen ved Ørje.

Mannen, som er i 45-års alderen har vært savnet siden i går morges, melder Sveriges Radio Värmland.

Han forlot en bolig like sør for Töcksmark, der han var på besøk hos en bekjent. Etter det har han vært savnet. Ved fem-tiden onsdag ettermiddag fikk politiet melding om at mannen var savnet.

Søker med helikopter og hunder

Politiet har brukt hunder og helikopter i søk etter mannen, men dette har foreløpig vært resultatløst.

Mannens mobiltelefon ble peilet til området i går kveld, men senere peilingsforsøk har ikke gitt utslag. Klokken fire i morges ble det bestemt å sette inn helikopter.

Tynnkledd

– Situasjonen er bekymringsfull, sier Stefan Wickberg, talsmann for politiet til SR Värmland. Mannen var forholdsvis tynt kledd etter værforholdene. Jakken hans ble funnet i huset han hadde forlatt, i følge SVT Värmland.

Den savnede er 178 cm høy, skallet, men med litt skjegg. Han har tatoveringer på halsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Større underskudd enn beregnet

    Sykehuset Østfold lå an til et underskudd på 314 millioner kroner ved inngangen til desember, ifølge månedsrapporten for november. Det var beregnet at sykehuset skulle gå med underskudd i år, men nå ligger det an til å bli 50 millioner kroner større enn beregnet.

  • VG: Brattset var Norges beste

    Kari Brattset fra Varteig blir utpekt til Norges beste spiller i VM-finalen av VG. Avisa mener hun leverte fantastisk forsvarsspill i kampen Norge tapte mot Frankrike. Hun kalles også en av norsk håndballhistories beste mesterskapsdebutanter.