Anno er ikke stor nok for dem begge

Enok og Ivar møttes for første gang, og Chris måtte gå duell med Enok. Det ble både muntert og dramatisk da Anno-kjendisene traff hverandre på Isegran og Gamlebyen i Fredrikstad i helgen.

Enok og Ivar sammen for første gang
Foto: Magnus Brenna-Lund

Enok forteller ivrig om sine fektebravader

Enok forteller publikum om sine fektekunnskaper

Foto: Magnus Brenna-Lund

– Hadde det vært plass til begge oss to i samme program? Jeg vet ikke jeg, flirer "Anno"-deltaker Ivar Mehren, mens han sier farvel til Enok. – Det er en artig skrue det også, sier han.

Det er en artig skrue

Ivar Mehren

Mehren er absolutt klar over at han også er en "skrue", men det er han ganske fornøyd med. Se videoer lenger ned i artikkelen.

Angerer ingenting

Det har vært ok å se seg selv på tv, forteller Ivar Mehren. Han synes han har blitt fremstilt bra, men han har fått en aha-opplevelse når det gjelder kommunikasjon. Det er lett å misforstå hverandre. Det ser jeg nå i ettertid, sier han. Men han angrer ingenting.

Deltakere i tv-serien Anno 1 og Anno 2 møtes.

– Dette kan eg.

Selv om han ikke gikk seirende ut av fjorårets Anno, ble han den vi kanskje husker aller best. Enok Groven, fotomodellen og vikingen, han som kunne det meste. – Dette kan eg, sier han, mens han ler høyt.

Chris og Enok fra Anno

Chris R. Aanvik og Enok Groven i duell

Foto: Magnus Brenna-Lund

Denne duellen vinner jeg, fortsetter Enok, mens han gjør seg klar for å møte Chris Aanvik, årets Anno-deltaker. Chris Aanvik har nettopp kvalifisert seg til duell med å vinne over ett annet kjent tv-fjes fra serien, Sunna-Inga Gaup Aamot. Aanvik vant, og premien er å møte Enok Groven til duell.

Duell mellom Enok og Chris fra Anno

Det ble en jevn kamp.

Foto: Magnus Brenna-Lund

Underdog

– Han er ingen mesterfekter, sier Enok Groven, med et glimt i øyet. Chris Aanvik, er en såkalt underdog, og har ingenting å tape, mener Groven. Også starter kampen. Enok Groven får ikke det første poenget, heller ikke det andre og ikke det tredje. Kampen ser du i videoen:

Deltakere i de to første Anno sesongene møtes til duell