NRK Meny

Anker ny varetektsfengsling

Advokat Amir Mirmotahari er varetektsfengslet i fire nye uker med brev- og besøksforbud, men kjennelsen vil bli anket. Det melder VG.

Mirmotahari ble varetektsfengslet etter at han ble siktet for å innføre narkotika til fengselsinnsatte. Han og er også er siktet for å bestille kidnapping av en kvinne som skulle vitne i en sak mot en av hans klienter - men ble sluppet ut av varetekt for den siktelsen etter en anke til lagmannsretten.

Amir Hossein Mirmotahari
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.