NRK Meny
Normal

Morgan Andersen tilbake i idretts-Norge

Den tidligere FFK-direktøren er tilbudt ny jobb.

Morgan Andersen

Morgan Andersen sier han er glad for jobbtilbudet.

Foto: Solum, Stian Lysberg / NTB scanpix

Gjennom Norges Fotballforbunds «kvalitetsklubbprosjektet» skal Andersen jobbe med å utvikle fotballklubbene i Østfold, skriver VG.

– Jeg er selvfølgelig glad for å ha fått denne henvendelsen. Prosjektet er gjennomtenkt og samlende for norsk fotball. Jeg har brent for arbeidet med å lage en enhetlig plan som klubbene kan enes om, sier han til avisa.

I 2008 ble Andersen dømt for å ha forfalsket dokumenter i forbindelse med salget av Jon Obi Mikel. Senere ble han siktet for medvirkning til skatteunndragelse i forbindelse med avtaler mellom FFK, spilleren Raio Piiroja og et agentselskap. I februar i år ble siktelsen frafalt.

– Jeg har vært gjennom noen tøffe år, og er veldig usikker på hva jeg kan gjøre uten at det blir oppfattet feil. Hvis det blir fokus på meg, kommer jeg til å trekke meg ut, sier Andersen til VG.

«Kvalitetsklubbprosjektet» er et prosjekt som er ment for å heve norske fotballklubber på alle nivåer. Det er Norges Fotballforbund som står bak prosjektet.

– Vi mener at Morgan fremdeles har mye å bidra med. Og spesielt morsomt er det at han nå ønsker å gjøre en innsats for breddefotballen, for barn og unge i nærmiljøet, sier daglig leder i Østfold fotballkrets, Øyvind Strøm til VG.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kan ha funnet farlig gods på strand

    Svensk kystvakt og redningstjeneste undersøker nå en pose som har drevet i land på Jutholmen vest for Koster. Ifølge Strømstad Tidning inneholder posen en ukjent, tyktflytende væske, og redningstjenesten mistenker at det kan være snakk om et skadelig stoff.

  • UP tok fire på Grålum

    Fire førere fikk forenklede forelegg i en UP-kontroll på Grålum i formiddag. Høyeste fart i 50-sonen var 61 km/t, opplyser Utrykningspolitiet.