NRK Meny
Normal

Ambulanse kolliderte under utrykning

En ambulanse og en personbil smalt sammen i Sarpsborg sentrum lørdag ettermiddag.

Ambulanse kolliderte under utrykning

MÅ TAUES BORT: Både bilen og ambulansen fikk skader under smellen i Sykehusbakken i Sarpsborg.

Foto: Sebastian Nordli / NRK

– Ambulansen kom kjørende ned Olav Haraldssons gate i retning Lande, og kolliderte med en kryssende bil i et lyskryss. Vi oppretter en sak nå slik at det vil bli etterforsket hvem som kan lastes for dette, sier operasjonsleder Jon Erik Nygård i Østfold-politiet til NRK.

Det var like etter klokken kvart på to lørdag ettermiddag at meldingen kom om en trafikkulykke sentralt i Sarpsborg.

Begge bilene ble såpass skadet at de måtte tauses bort. Det skapte en periode trafikale problemer, men klokken 14.30 var begge bilene borte og trafikken går som normalt.

– Det var ingen pasienter i ambulansen. Føreren av personbilen er ikke alvorlig skadet, men har smerter i hodet og i skulderen. Vedkommende er sendt til legesjekk, sier Nygård.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slo til tre personer

    En 49-år gammel mann er anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha vært voldelig og utagerende på et utested i Sarpsborg rundt midnatt. Det var vekterselskapet ved utestedet som ringte til politiet, og da politiet ankom hadde vekterne vært nødt til å legge mannen i jern. Han skal ha slått til tre personer.

  • Økning i antall ambulanseturer

    De siste 10 årene har antall utrykninger og syketurer for ambulansetjenesten i Østfold økt med 70 prosent, skriver Smaalenenes Avis. Blant årsakene skal være lavere terskel for bruk av ambulanse, økt innbyggertall, høyere aktivitetsnivå på fritiden og en økning i antall eldre.